Stero malawi... ( Stero)

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
26
93%
2
1
4%
3
0
Nehlasovalo
4
0
Nehlasovalo
5
1
4%

Celkom hlasov : 28

Re: Stero malawi... ( Stero)

Poslaťod gringo » Pon 04. Jan 2010 12:46:34

Moc pěkné, ty kameny odpadly od pozadí? :chuckle No jasně, prostě parádní :yes
Obrázok užívateľa
gringo

Images: 0
Has thanked: 0 time
Been thanked: 10 times

Reklama

Poslaťod Stero » Pon 04. Jan 2010 14:10:33

gringo píše:Moc pěkné, ty kameny odpadly od pozadí? :chuckle No jasně, prostě parádní :yes

Ďakuje :blush v podstate si vystihol aj môj pôvodný zámysel :crazy:
Obrázok užívateľa
Stero

Images: 24
Has thanked: 41 times
Been thanked: 62 times

Poslaťod Rado » Uto 05. Jan 2010 7:32:30

Akva super, klobuk dolu. Zabil si ma typom na pozadie. Ja som zatial iba "palil" do polystyrénu. pobavil som sa na tych tvojich kamenoch :crazy: . Predpokladam, ze si to lepil akva silikonom. Ako si robil povrch? Silikon, piesok a po zaschnuti epoxid a aspon 3x opakovat? Lebo som tam cital nieco este o farbe.
Obrázok užívateľa
Rado

Images: 8
Has thanked: 4 times
Been thanked: 14 times

Poslaťod Stero » Uto 05. Jan 2010 20:12:43

Ďakujem pekne. Ja som tiež svoje prvé pozadie vyrobil spôsobom let lampa atď atď... ale na svoje veľke aq som mal inú predstavu. Teraz si pomaly pripravujem nový projekt na nové AQ a tam už budem robiť Pozadie asi zase trochu inač. :chuckle
Pozadie som lepil čiernym AQ silikónom povrch som opracovával šmirgľom roznej zrnitosti následne vrstva Epo 1200 s prímesou hnedej práškovej farby do betónu nechal zatvrdnúť. Druhá vrstva Epoxidu s prímesou hnedej miestami čiernej a keď to lepilo tak som to vopchal do piesku a zasypal pieskom a nechal takto zatvrdnúť Toto som potom opakoval ešte raz. Potom so ti "kamene" poprilepoval na polystyrénovú dosku opracoval na nenatretej časti hrany tak aby splývali a zase náter s farbou a piesok. Napokon som to celé natrel ešte jednou vrstvou čistého epoxidu. Výsledok je tvrdý skoro ako skutočný kameň. Cele mi to trvalo cca 10 dni a skoro ma to stálo manželstvo. :angry Toľko bordelu ako som pri tom ja narobil bolo umenie upratať. Teraz keď spomeniem manželke nové pozadie tak ma prebodáva pohľadom. :evil:
Obrázok užívateľa
Stero

Poslaťod Rado » Str 06. Jan 2010 13:05:17

Ja sa na to chystam teraz januar, februar a manzelka sa ma tiez opytala, ci ma uvidi az na jar. Preventivne voci bordelu a smradu to chcem robit v pivnici.
Obrázok užívateľa
Rado

Poslaťod Stero » Str 06. Jan 2010 18:05:29

Podľa seba viem že pri výrobe pozadia sa oplatí dodržať zopár bodov.
1) oplatí sa študovať už hotové pozadia iných( toto zaberie kopu času), :crazy:
2) byť inšpirovaný (nadchnutý) nejakým, :o
3) v hlave si to všetko ujasniť a vytvoriť si vlastnú predstavu časti pozadia a hlavne pozadia ako celku. :sleep
4) správne naladený na tvorivú prácu, :beer :beer :beer :dance
5) a pustiť sa do výroby :punch

A výsledok bude super :yes :yes :yes

Ešte dve rady od seba
"Netreba si mýliť dojmi a pojmi!" Ja som bol v robote a cez telefón som poslal manželku do Farbov a Lakov lebo deň predtým tam nemali lieh. No v rýchlosti som jej povedal miesto liehu riedidlo no asi nemusím opisovať čo dokáže riedidlo z polistirénom. :puke :puke :puke :head
A za druhe keď už si spokojný na 99% tak to už nechaj byť ja som to už furt len do...... :moon :moon :moon poslal

Naše milované ženušky to musia strpieť ( aj mi chodíme na nákupy a podobné blbosti s nimi a tiež to trpme, či nie ? :rofl :P :rofl ) Našťastie ja mam manželku ktorá sama inklinuje k aq tak že mi všetko prejde.
Obrázok užívateľa
Stero

Poslaťod Rado » Sob 09. Jan 2010 21:51:05

Mne práve skončila "tichá vojna" - včera mi dokončili stojan pod moje nové akva- kde chcem vytvoriť pozadie, no a žena ťažko chápala, že ho potrebujem doniesť ihneď domov (22:00) 8-) No ale ráno videla môj zápal v očiach :crazy: a keď som jej farbisto porozprával ako sa budú mať "naše" ryby skvelo, tak to vzdala. Veď napokon vedela čo si berie, u nás sú ryby povinné :cool Budúci týždeň mám hotovú aj skrinku a potom akva. No a nasledovať bude pozadie, likvidácia starého a machrovanie s novým :dance :muscle . potom sa pochválim. Inak čo si myslíš o kevlarovej šnúre pod pozadím? Mysém to tak, že až ťa raz omrzí a chcel by si ho vymeniť, bude stačiť iba stiahnuť konce šnúry a pomalými pohybmi odrezať silikón. Podľa toho čo čítam o pozadiach a neskorších výmenách to nieje márny nápad ,ak ho nechceš lámať a tak vybrať. To ma tak napadlo keď som čítal o pozadiach a výmenách. Iba myšlienka do placu :idea:
Obrázok užívateľa
Rado

Poslaťod Stero » Sob 09. Jan 2010 23:57:00

Tiche a aj hlasnejšie vojny to ja poznám a asi každý kto má koníček ( mam kamarata čo je magor do tuning a žena mu už pre istotu dala preniesť aj gauč do garáže :?: :?: :?: :?: )
Pravdu povediac pri výrobe pozadia som sa nejako nezamýšľal nad jeho budúcim odstraňovaním ale ak prídeš na vhodný spôsob bude to len k dobru veci a možno ho potom pri výrobe nového pozadia zúžitkujem aj ja. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrázok užívateľa
Stero

Poslaťod 1joko » Pon 11. Jan 2010 22:55:54

Krasne akvarko :yes, velmy sa my paci to 3D pozadie.
Obrázok užívateľa
1joko

Has thanked: 15 times
Been thanked: 0 time

Poslaťod Stero » Pon 18. Jan 2010 22:14:14

Dnes som doplnil osádku o krásneho cca 18-20 cm veľkého samca Copadichromis borleyi nice red :heart a dve krásne cca 14cm samice. :inlove K tomu pribudli 3 samice Aulonocara stuartgranti red flash. Keď sa trochu udomácnia tak ich nafotím. :cool
Obrázok užívateľa
Stero

PredchádzajúciĎalší

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia