Bola riadna tlačenica. Dorazil som asi o 9:45. Ten rad vyzeral hrozivo, ale išlo to veľmi rýchlo. Vnútri už pomaly. Deti sa tlačili popri stoloch, ja som si to obehol 6x rýchlejšie, predsa len z mojej výšky mám väčší zorný uhol. Bol tam akurát peter-trnava, predával machy. A potom som kecal so Salonkou. Nikto viac. Miho meškal (a ja som prišiel skôr ako som sľúbil). Takže sme sa minuli. Pigi mi písal už v sobotu, že chcel ísť, ale nepôjde, kvôli doprave. L-laco detto.
Bol som prekvapený, že tam bolo dosť chalanov z akva.sk, čo sa stretávame nepravidelne po večeroch. Aspoň tak písali na webe. Ale nevidel som tam ani jedného. Mal som problém nájsť aj vlastnú manželku v tej tlačenici, takže sa ani nečudujem. Pomer akva:tera by som tipol tak na 1:2. Samozrejme, usporiadateľ bude tvrdiť na všetkých akvaristických portáloch, že to bolo 1:1. Z Afriky len to, čo Miho nafotil, u jedného predajcu. Z Ameriky diskusy, herosy, skaláre a tie octofasciaty. Koniec.
A teda ešte boli razbory klinovité, po 40 centov. Neodolal som. Tieto ryby sa mi vždy páčili, ešte za socializmu som ich obdivoval v Chovprodukte. Ale ako jedny z mála som ich nikdy nechoval. Dnes som ich konečne kúpil. Konečne si aj razboru klinovitú môžem pridať do zoznamu toho, čo som mal doma v akváriu. Bolo ich niečo cez 10 kusov. Posledná vydržala asi 10 sekúnd. Ostatné ani toľko. Ja neviem, čo za kvalitu to dnes tí akvaristi produkujú