Mirova a Ajkina 650 tka pre cichlidy, Poprad

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
2
100%
2
0
Nehlasovalo
3
0
Nehlasovalo
4
0
Nehlasovalo
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 2

Mirova a Ajkina 650 tka pre cichlidy, Poprad

Poslaťod Mirco83 » Pia 29. Mar 2013 14:27:14

Moja 650tka pre cichlidy, ktoru uz mam asi 2 roky od nova a rozhodol som sa, ze sa o nu s Vami podelim, pokladam sa za amaterskeho akvaristu, akvaristike sa venujem asi 4 roky, zacinal som s 20 l akva a potom to slo ;) cez 130 l k 650 l ale nezastavilo sa to lebo moj sen je 2000 l s juznou amerikou :)
Teraz sa mi tam strieda taky mix malawi (Aulonocara viacej druhov marmelade a pod.) s tanganyikou (8 x Cyphotilapia Frontosa), juzna amerika (Heros severum gold, 8 x Pterygoplichthys gibbiceps,2 mlade Ocellatusi, 2 Skaláre, ktore som zachranil pred splachnutim, 2 x Red Parrot, ktore neviem ci sa daju zaclenit niekam, kedze su umelo slachtene...a este sa mi tam zamotal asi 45 cm sumcek zraloci, ktoremu som dal lepsi domov aky mal predtym a par druhov ktore ani neviem ake su lebo som sa ich tiez ujal pred splachnutim) Viem, ze by sa to nemalo takto mixovat ale tak mi to vyslo..., par krat som mal mlade od Aluonacar, ktore vychovavam v mensom akvarku kym nadorastu vacsim rozmerom ;)
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Mirco83

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Re: Mirova a Ajkina 650 tka pre cichlidy, Poprad

Poslaťod Mirco83 » Pia 29. Mar 2013 14:40:16

Pridavam dalsie fotky k akvariu
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Mirco83

Has thanked: 0 time

Poslaťod l_laco » Pia 29. Mar 2013 14:42:46

Kámo vidím že ty si záchranca odvrhnutých rýb :yes snáď ti to pomôže pred ukameňovaním ktoré ťa tu čaká za ten mix Afrika / Amerika :wring
Ale ako sa vraví .. ak sú ryby OK tak prečo nie.
Obrázok užívateľa
l_laco

Images: 100
Has thanked: 12 times
Been thanked: 44 times

Poslaťod Nawi » Pia 29. Mar 2013 16:39:20

Parádny mix,to treba uznať.Ale u mňa máš jedno malé plus za to že si záchranca odvrhnutých rýb.Ale v najbližšej dobe by som sa na tvojom mieste rozhodol tú osádku pretriediť a ostať bud pri afrike alebo amerike.Objem akva máš slušný už len tú osadku dať do kopy.Držím palce
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod satan z pekla » Pon 27. Máj 2013 15:37:14

Myslimsi ze ked im to spolu funguje nemasco riesit zasada afrika amerika podla mna je nepodstatna hlavne je ze rybysaznasaju dokazu sa triet tak im je dobre ale tie skalare by som akurat dal prec lebo su z nich najmierumilovnejsie a pri tejto osadke budu len v strese a z toho pramenia len alen problemy inak super.
satan z pekla

Images: 9
Has thanked: 2 times

Poslaťod Nawi » Pon 27. Máj 2013 17:31:02

satan z pekla píše:Myslimsi ze ked im to spolu funguje nemasco riesit zasada afrika amerika podla mna je nepodstatna hlavne je ze rybysaznasaju dokazu sa triet tak im je dobre ale tie skalare by som akurat dal prec lebo su z nich najmierumilovnejsie a pri tejto osadke budu len v strese a z toho pramenia len alen problemy inak super.

s tým nemožem súhlasiť,africké cichlidy potrebujú iné nároky ako americké.
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod l_laco » Pon 27. Máj 2013 18:22:16

Nawi píše:s tým nemožem súhlasiť,africké cichlidy potrebujú iné nároky ako americké.

Som rád že to tu spomenul aj niekto iný ako ja ... hoci niektoré africké druhy majú podobné nároky na vodu ako stredoamerické , alebo pačne? ...stredoamerické majú podobné nároky ako africké?
Obrázok užívateľa
l_laco

Images: 100
Has thanked: 12 times
Been thanked: 44 times

Poslaťod simon » Pon 27. Máj 2013 18:27:52

satan z pekla píše:Myslimsi ze ked im to spolu funguje nemasco riesit zasada afrika amerika podla mna je nepodstatna hlavne je ze rybysaznasaju dokazu sa triet tak im je dobre ale tie skalare by som akurat dal prec lebo su z nich najmierumilovnejsie a pri tejto osadke budu len v strese a z toho pramenia len alen problemy inak super.

Takže keď im to funguje, necháme to tak, ale skaláre dáme preč? Ale prečo, keď im to funguje? :wring Súhlasím s tým, čo napísal Nawi.
Obrázok užívateľa
simon

Has thanked: 37 times
Been thanked: 19 times

Poslaťod tripko » Pia 05. Júl 2013 8:01:08

Tak ako Nawi aj ja ti davam plusko za zachranu ryb....len ci ta zachrana nebola pre niektore druhy za trest....vsimol Som si tam ocelaty a to su drave ryby tak si kladiem otazku....funguje To v poriadku? Aj ja som mal v plane sklbit malawi a tanganiku ale radsej som sa toho vzdal pre narocnost krmenia. Mam podobny objem ako ty a ties som sa teraz ujal dimidiochromisou a zatial vychadzaju zo vsetkymi rybami :-)
Obrázok užívateľa
tripko

Images: 2
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Poslaťod gogi » Sob 06. Júl 2013 6:23:43

Zdravím vedúci.Nenašlo by sa ešte miestečko pre pár A.ocellatus?Pôvodne ich dávam grátis k 200l l.akva,ale nejak to viazne,a myslím že do tohoto akva by som ich aj daroval.(Poprad juh3) :wave:
Obrázok užívateľa
gogi

Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 77 hostia