Cichlasoma beani

Diskusia o fotografiách z "vodného" sveta

Re: Cichlasoma beani

Poslaťod paloi » Pon 18. Mar 2013 18:45:46

A čoho to môže byť? Najprv výter, potom uhynie samica a samec je na "infúziách". Veď to nie sú modlivky, aby uhynuli po príjemnom zážitku :eh: Mohli byť tak vyčerpané?
Obrázok užívateľa
paloi

Images: 8
Has thanked: 3 times
Been thanked: 36 times

Reklama

Poslaťod stiff » Pon 18. Mar 2013 20:30:08

paloi píše:A čoho to môže byť? Najprv výter, potom uhynie samica a samec je na "infúziách". Veď to nie sú modlivky, aby uhynuli po príjemnom zážitku :eh: Mohli byť tak vyčerpané?

Tak sú to ryby náchylné na takéto črevné ťažkosti. Je to niečo ako pri afrike bloat. Neviem čo to spôsobuje, je málo info a dosť sa rozchádzajú. Jeden samec mi už dávnejšie pošiel práve na toto. Nie je veľa SA, ktorá má takéto problémy... Okrem haiti ma momentálne ani nič iné nenapadá. Možno carpintis, ale tam to má iný priebeh. Pri haiti to tiež prebieha inak. Neviem čo to spôsobilo, všetko bolo ok, mladé nemajú žiaden problém... Fakt netuším. Samec dnes vyzeral trocha lepšie, ale nerobím si ilúzie..
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod paloi » Pon 18. Mar 2013 20:43:52

... si ma vystrašil s tými carpintismi...

Som zvedavý na tie malé beani. Neviem, kedy ich uvidím. Ale snáď ešte nejaké uvidím. Tuším na jún nám zasa vychádzajú Herľany. Možno to už budú tááákééé veľké ryby :hug :hug :hug
Obrázok užívateľa
paloi

Images: 8
Has thanked: 3 times
Been thanked: 36 times

Predchádzajúci

Späť na Akva foto

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť