stiff píše:...Sú to mladé rybky, samec má slabých 20cm, ...
huhu píše:stiff píše:...Sú to mladé rybky, samec má slabých 20cm, ...
strasne sa mi to paci . Vacsina akvaristov asi nenazve 20cm rybu malou
Pre mna je az neskutocne pozerat na tie vase veleryby. Je to proste parada...
Drzim palce nech sa aj nadalej dari, ze mame co obdivovat
stiff píše:No mladým sa darí, je ich na moje prekvapenie asi 400, možno aj 500ks.. Nič nepožrali, ale nestarajú sa o nich, lebo ani nemôžu. Samica mi pošla asi po dvoch dňoch ako sa mladé rozplávali. Biele výkaly, zduté brucho, rýchle dýchanie.. Samec sa jej ani nedotkol. Mal som dilemu, či liečiť celú nádrž aj s mladými, čakal som či budú padať, ale na počudovanie mladé sú v absolútnom poriadku. Tankujú artémiu a už aj prachové krmivko bez problémov a pekne rastú. Samica odišla rýchlo, nestihol som ju preloviť. Samec bol do predvčera viacmenej ok, ale ako som aj u neho zbadal biely výkal, odlovil som ho do karantény a liečim. Dnes ráno to s ním nevyzeralo dobre. Úplne zmenil sfarbenie, teraz je čiernobiely. Mám už iba toho jedného, lebo jeden mi už dávno pošiel práve na biele výkaly. Samice mám ešte 3, tak som zvedavý... Škoda ho bude. Uvidíme, každopádne mladé by mali byť ok.
stiff píše::) Pridržať ich netreba, ale veď zabehni, pokecáme.. mám nejaké novinky, čo ťa určite budú zaujímať .. Čo sa týka toho samca beani, ten je na tom dosť zle, je na liekoch, ale vyzerá to, že o neho prídem.. Nejaké fotky mám, ale nie sú dobré, fotil som pri trení a boli vzadu, tak nič moc..
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia