Cichlasoma beani

Diskusia o fotografiách z "vodného" sveta

Re: Cichlasoma beani

Poslaťod Rado44 » Str 27. Feb 2013 8:00:03

Nádherné ryby ,gratulujem.
Obrázok užívateľa
Rado44

Images: 26
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Poslaťod huhu » Str 27. Feb 2013 14:05:12

stiff píše:...Sú to mladé rybky, samec má slabých 20cm, ...

strasne sa mi to paci :). Vacsina akvaristov asi nenazve 20cm rybu malou :D :crazy:
Pre mna je az neskutocne pozerat na tie vase veleryby. Je to proste parada...

Drzim palce nech sa aj nadalej dari, ze mame co obdivovat :) :yes :claps:
huhu

Images: 10
Has thanked: 9 times
Been thanked: 7 times

Poslaťod stiff » Str 27. Feb 2013 15:20:26

Dík za komenty :) Ikry sú zatiaľ ok, uvidíme čo bude..

huhu píše:
stiff píše:...Sú to mladé rybky, samec má slabých 20cm, ...

strasne sa mi to paci :). Vacsina akvaristov asi nenazve 20cm rybu malou :D :crazy:
Pre mna je az neskutocne pozerat na tie vase veleryby. Je to proste parada...

Drzim palce nech sa aj nadalej dari, ze mame co obdivovat :) :yes :claps:

No áno, ľudia s podobnou diagnózou používajú iné mierky .. :) :D Dík
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Been thanked: 70 times

Poslaťod stiff » Pia 01. Mar 2013 12:53:49

Vyššie som písal, že sú to zaujímavé a ostre ryby.. Včera som urobil pár fotiek, tak prikladám na ilustráciu. Zdržiavajú sa v zadnej časti akvárka, nechce sa im fotiť, strážia ikry. Na fotkách je samec, hoci je ešte mladý, treba uznať, že jeho dentálna výbava je viac ako slušná :). Inak samica je na tom veľmi podobne :)

c. beani (1).jpg

c. beani (2).jpg

c. beani (3).jpg

c. beani (4).jpg

PS: ikry sú živé, počítam, že z večera do rána sa vykulia... Asi 1/5 je biela, vzhľadom na prvý výter a nezrelosť samca celkom dobrý výsledok.. Som zvedavý či to nakoniec nepožerú :)
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
stiff

Poslaťod Rado44 » Štv 14. Mar 2013 20:21:18

Tak ako sa im darí ,starajú sa o mladé alebo to požrali?
Obrázok užívateľa
Rado44

Poslaťod stiff » Pia 15. Mar 2013 12:06:34

No mladým sa darí, je ich na moje prekvapenie asi 400, možno aj 500ks.. Nič nepožrali, ale nestarajú sa o nich, lebo ani nemôžu. Samica mi pošla asi po dvoch dňoch ako sa mladé rozplávali. Biele výkaly, zduté brucho, rýchle dýchanie.. Samec sa jej ani nedotkol. Mal som dilemu, či liečiť celú nádrž aj s mladými, čakal som či budú padať, ale na počudovanie mladé sú v absolútnom poriadku. Tankujú artémiu a už aj prachové krmivko bez problémov a pekne rastú. Samica odišla rýchlo, nestihol som ju preloviť. Samec bol do predvčera viacmenej ok, ale ako som aj u neho zbadal biely výkal, odlovil som ho do karantény a liečim. Dnes ráno to s ním nevyzeralo dobre. Úplne zmenil sfarbenie, teraz je čiernobiely. Mám už iba toho jedného, lebo jeden mi už dávno pošiel práve na biele výkaly. Samice mám ešte 3, tak som zvedavý... Škoda ho bude. Uvidíme, každopádne mladé by mali byť ok.
Obrázok užívateľa
stiff

Poslaťod Rado44 » Pia 15. Mar 2013 19:44:07

stiff píše:No mladým sa darí, je ich na moje prekvapenie asi 400, možno aj 500ks.. Nič nepožrali, ale nestarajú sa o nich, lebo ani nemôžu. Samica mi pošla asi po dvoch dňoch ako sa mladé rozplávali. Biele výkaly, zduté brucho, rýchle dýchanie.. Samec sa jej ani nedotkol. Mal som dilemu, či liečiť celú nádrž aj s mladými, čakal som či budú padať, ale na počudovanie mladé sú v absolútnom poriadku. Tankujú artémiu a už aj prachové krmivko bez problémov a pekne rastú. Samica odišla rýchlo, nestihol som ju preloviť. Samec bol do predvčera viacmenej ok, ale ako som aj u neho zbadal biely výkal, odlovil som ho do karantény a liečim. Dnes ráno to s ním nevyzeralo dobre. Úplne zmenil sfarbenie, teraz je čiernobiely. Mám už iba toho jedného, lebo jeden mi už dávno pošiel práve na biele výkaly. Samice mám ešte 3, tak som zvedavý... Škoda ho bude. Uvidíme, každopádne mladé by mali byť ok.

Držím palce nech sa samec vylieči ,bola by ho škoda je to pekný kus.Aspoň že sú po nich mladé ,nech sa im teda darí.
Obrázok užívateľa
Rado44

Poslaťod Dali » Ned 17. Mar 2013 11:28:54

Stiff perfektné fotky perfektných rýb :yes Chcelo by to ešte foto z boku z celej dĺžky ako písal aj Paloi. Ak bude treba ozvi sa, pribehnem ti ich tak pridržať :)
Dali

Images: 18
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Poslaťod stiff » Ned 17. Mar 2013 22:23:10

:) Pridržať ich netreba, ale veď zabehni, pokecáme.. mám nejaké novinky, čo ťa určite budú zaujímať ;).. Čo sa týka toho samca beani, ten je na tom dosť zle, je na liekoch, ale vyzerá to, že o neho prídem.. Nejaké fotky mám, ale nie sú dobré, fotil som pri trení a boli vzadu, tak nič moc..
Obrázok užívateľa
stiff

Poslaťod Dali » Pon 18. Mar 2013 17:09:38

stiff píše::) Pridržať ich netreba, ale veď zabehni, pokecáme.. mám nejaké novinky, čo ťa určite budú zaujímať ;).. Čo sa týka toho samca beani, ten je na tom dosť zle, je na liekoch, ale vyzerá to, že o neho prídem.. Nejaké fotky mám, ale nie sú dobré, fotil som pri trení a boli vzadu, tak nič moc..

Zabehnem, zabehnem hneď keď to bude možné 8-)
Ináč škoda toho páru beani...veľkú daň zaplatili za sex, veru... :doh
Dali

Images: 18
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Akva foto

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia