bobo242 píše:Boj som vzdal, vodu už nijako neupravujem, nemam cas ani nervy na dokola upravu a meranie a upravu. momentálne v tejto nádrži nie sú už ani rastliny, pridal som kamene, korene dal inak a plavu tam CA ryby + pozostatky z JA vhodne k nim t.j. g.brasiliensis a akara kolumbijská, lebo ich nemam kde dat. Proste som zvolil cestu menšieho odporu a radšej sa zameral okrem jazera Tang. na ryby ktorým nasa voda vyhovuje bez úpravy. Proste nebolo to ono a nikdy zo mna nebude nasilu JA-akvarista, musím priznať že na to proste nemam a budem sa venovať tomu, čo mi ide a z čoho mám len radosť - afr. jazierka a CA. Asi som ta moc nepovzbudil ale takto to je..
Tu nejde o povzbudenie, mozno si ma prave usetril mnohych problemov. A ked do toho pojdem tvrdohlavo, po roku aj tak pridem na to iste co Ty.
Zvlastne, este pred mesiacom by som sa stavil ze "zaplaveny kamenolom" si u mna miesto nenajde, a nakoniec to bude jedina schodna cesta. Toto si na tomto portali cenim , kazdy raz skonci v strednej Amerike akonahle si zadovazi velku nadrz