Hornbach

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Hornbach

Poslaťod Rasto_2001 » Pia 01. Mar 2013 20:13:01

Dodával som nejaké veci (požiarné dvere keď že ich predávam) do novostavby Hornbach v BA.
Dnes som tam bol niečo ešte riešiť, nedalo mi keď som videl že už zariaďujú priestory, tak som si nenechal újsť možnosť pozrieť si zázemie predaja rýb - kto bol v Hornbachu pri Avione tak vie ako tá stena s AQ vyzará z predu (až na to že tu nedali veľke AQ do stredu tak ako je to tam - spoň som si nevšimol) a tak Vám prikladám fotky ako to vyzerá zo zadu.
Fotil som to na rýchlo do mobilu tak že za kvalitu a nie práve detailné foto vopred ospravedlňujem :-D
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Reklama

Re: Hornbach

Poslaťod Rostratus » Pia 01. Mar 2013 20:42:20

Super díkes za "underground" fotečky. Je fajn vedieť ako to vyzerá aj z druhej strany. :yes
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod pEtRO » Sob 02. Mar 2013 17:35:11

Dobrý den všem.
Na úvod děkuji všem za slova uznání mého akvária které zde bylo prezentováno.
K tématu Hornbach - Měl jsem tu čest v Hornbachu u ryb pracovat a tak předkládám pár postřehů.
Pod každým sloupcem akvárií je společný filtr a dodržet v celém systému ryby stejného výskytu a nároků na kvalitu vody je dost obtížné.Akvarijní ryby tam mají dle mého názoru jako šrouby v regálech a nemají znalosti co je potřeba každý den obstarat v nádržích aby vše bylo ok.O rostlinách už ani nemluvím, že se prodávají i vlhkomilné za akvarijní.Zatím asi vše.
Otradovec Petr
pEtRO

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod paloi » Sob 02. Mar 2013 20:38:55

pEtRO píše:Dobrý den všem.
Na úvod děkuji všem za slova uznání mého akvária které zde bylo prezentováno.
K tématu Hornbach - Měl jsem tu čest v Hornbachu u ryb pracovat a tak předkládám pár postřehů.
Pod každým sloupcem akvárií je společný filtr a dodržet v celém systému ryby stejného výskytu a nároků na kvalitu vody je dost obtížné.Akvarijní ryby tam mají dle mého názoru jako šrouby v regálech a nemají znalosti co je potřeba každý den obstarat v nádržích aby vše bylo ok.O rostlinách už ani nemluvím, že se prodávají i vlhkomilné za akvarijní.Zatím asi vše.
Otradovec Petr

Už keď ste zaregistrovaný na fóre a Vaše akva zaznamenalo uznanie, nechcete doplniť aktuálne foto do témy "Blue Zaire z Barrandova - Petr Otradovec"? Mnohí z nás by si s Vami určite radi pokecali. A s dobrým úmyslom.
Obrázok užívateľa
paloi

Images: 8
Been thanked: 36 times

Poslaťod Rostratus » Sob 02. Mar 2013 20:40:08

Presne tak. Nezaškodilo by oživiť tému, ktorú Paloi spomína. :yes
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod bobo242 » Uto 05. Mar 2013 15:16:25

ja uz by som mal aj otazku - ako sa Vam dari znizovat hladinu testosteronu u Vasich samcov, ked si tam tak spokojne nazivaju ;) ? .. ja som mal troch dospelych WC v 1000 l, alfa jedneho v noci zabil a do par dni by isiel aj druhy, v poslednej chvili som ho izoloval a zachranil mu pr.el..pritom boli spolu cca 2 roky v tejto nadrzi vo viacmenej zhode. takze alfa zostal sam so samicami a uz je klud. sorry za OT.
Obrázok užívateľa
bobo242

Images: 49
Been thanked: 26 times

Poslaťod Dali » Uto 05. Mar 2013 23:43:47

Fiiiha to som nečakal, že nádrže v Hornbachu sú také namakané a prešpikované technikou...klobúk dole. Už len to dať na starosti niekomu kto sa v tom vyzná a Hornbach by si možno napravil svoju "akvareputáciu" :)
Dali

Images: 18
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 97 hostia