Rozhodol si sa správne, myslím že to bude vyzerať dobre. Musí ... veď je to kópia môjho stojanu
ale to je v pohode
Čo tie nastavovacie nožičky, nebudú?
Ak môžem poradím ti ešte drobnosť, ktorá ale celkom pekne ukáže ... a to je doska ktorá bude priamo pod akvárkom. Ja ju mám o 5cm širšiu na bokoch a vpredu.
Vidno to na tomto obrázku:
Ukáže to celkom pekne ... na fotke to síce tak nevynikne, ale v reále je to krajšie. Ja mám dosku pod akvárkom urobenú z dvoch kusov 18mm drevotriesky položenej na sebe a zlepenej a zošróbovanej dokopy, vyzerá to masívne a dobre. Predná hrana je ABS, zaoblená a rohy sú zrezané do oblúka ... keby som vedel aká je tá páska drahá vykašlal by som sa na to ... úplne stačí obyčajná.
A druhá vec s ktorou som maximálne spokojný že som ju dal urobiť tak ako som dal je otváranie krytu nad akvárkom.
Foto tu:
Ide o to že ak urobíš nad akvárkom kryt ktorý bude mať tú čelnú dosku napevno bude ti
1 - zavadzať
2 - veľmi rýchlo sa zamokrí a začne "pučať" ... odujú sa rohy a hrany.
Preto som to ja riešil tak že kryt je zložený z troch horných dielov, kde prvý od čela akvárka otváram pri kŕmení, druhý pri čistení a tretí je pevný. Ten to celé spevňuje. Kryt je položený na bočných sklách na hranolčekoch z masívu so zárezom na šírku skla, tým sa nerozíde do strán a v strede je spojený nakoľko je vyrobené z dvoch kusov.
Ale to sú len detaily ... veď nejako to vymyslíš.