Škrabka na sklo

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Škrabka na sklo

Poslaťod l_laco » Uto 22. Jan 2013 19:21:33

Včera som si v predajni farby-laky kúpil škrabku na sklo.
Dnes som ju vyskúšal a na odstránenie silnejšej vrstvy rias, alebo štetinkovej riasy je SKVELÁ ! a stojí len 0,34 eur. :dance
Má síce vymeniteľné ostrie (nožík) ale nikde som ho nenašiel a ani firma ktorá túto škrabku distribuuje po Slovensku ju nevie zohnať. To však nevadí, pretože za tú cenu nie je problém kúpiť vždy novú.
Vrelo odporúčam. Doteraz som požíval žiletku, najskôr v origoš akvaristickom držiaku ... to sa mi ale neosvedčilo, potom už len medzi prstami .. to tiež nebolo nič moc, ale toto je naozaj výborná vec.
A vyzerá takto:
P1090421.JPG

P1090422.JPG
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
l_laco

Images: 100
Has thanked: 12 times
Been thanked: 44 times

Reklama

Re: Škrabka na sklo

Poslaťod george » Uto 22. Jan 2013 19:31:43

Ja som ju kupil v maliarských potrebách.
george

Has thanked: 5 times
Been thanked: 0 time

Poslaťod Rostratus » Uto 22. Jan 2013 20:05:07

Fííha tak toto ma ani nenapadlo použiť takúto škrabku. Nebojíš sa, že si poškriabeš sklo? Ja používam iba hubky na riad.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Miho » Str 23. Jan 2013 0:06:43

Myslim, ze by do toho mali pasovat standartne vymenne cepelky a dal by som tam so zaoblenymi rohmi, pre istotu.

http://www.naradie-shop.sk/product/cepel-s-oblymi-rohmi-2712/
Miho

Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Poslaťod l_laco » Str 23. Jan 2013 6:58:02

Miho - tiež som si myslel že by tam mohli pasovať ale nepasujú. Ak si všimneš moju fotku zo spodu je vidno aká tam ide čepieľka. Tá tvoja má dve drážky, to pasuje do nožíkov ale táto v škrabke má v strede jednu dierku ktorou sa zaisťuje ... nepasuje to tam. Ale ako som povedal ... za 0,34 eur nie je čo riešiť ...

Admin ... včera som s ňou škriabal "o106" a nemyslím si že by doškriabala sklo ... tá čepiekla až taká kvalitná nebude :-) Hubku používam aj ja, ale už na dôkladné dočistenie, touto škrabkou išla dolu hrubšia vrstva a štetinková riasa.

Taktiež je fajn že čepielka nie je až po okraj, je tam asi 4mm plastový okraj, tak sa vlastne ani nedá zarezať do silikónu ... pokiaľ to niekto nebude skúšať zámerne.

Doporučujem vyskúšať. Rozhodol som sa, že si ich objednám na predajňu... aj keby len na vlastnú spotrebu :-)))) budem ich predávať sám sebe so zľavou :rofl
Obrázok užívateľa
l_laco

Images: 100
Has thanked: 12 times
Been thanked: 44 times

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 28 hostia