pigeon píše:na vychode neviem no ked chces kludne prid ku mne ja mam oba druhy
Ked budem mat cestu okolo tak sa ozvem, rad by som si ich obzrel.
pigeon píše:na vychode neviem no ked chces kludne prid ku mne ja mam oba druhy
jusko píše:jaro píše:tiez sa pripajam k gratulacii, ale tu mrazenu koretru Ti teda vobec neodporucam, lebo dost zvysujes riziko zaplesnenie ikier. DAVAJ LEN MALE GRANULKY PRE DISKY v malom mnozstve, aby ostatne ryby nehladovali, ale aby voda bola max.cista.Tiez odporucam kazdy druhy den menit aspon 10% vody....
Koretry tam nejak moc nedávam aj keď ju majú radi, dopĺňam to artémiou a voda je kryštáľovo čistá - mám celkom slušnú silnú filtráciu / Kofola to potvrdí - videl to u mňa / - tak strach nemám. Granulami som nikdy nekŕmil a ani nebudem.
Vodu mením raz za mesiac polovičku objemu.
O koretre sa píše, že má vplyv na vačší počet ikier pri výtery a bolo to vidieť na calvusoch, keď na prvý krát mali vyše 110 mladých.
Som rád, že začína pravideľnosť vo výteroch, ide len o to, že chcem dosiahnúť, aby to aspoň dva týždne nosila samička sama - keď nie, tak budem vyklepávať.
A tá samička aj tak pôjde po troch dňoch do samostatného akva, aby mala kľud, lebo som si včera všimol, že do nej trochu dorážajú ďaľšie samičky.
terrible píše:Neviete mi niekto dať tip, kde by sa dali niekde na východe pozrieť naživo najaké Gibberosy, alebo Frontosy?
jusko píše:Tak dnes ráno ešte ikry mala v tlame, a teraz som kŕmil a už tlama prázdna - nevadí, ideme ďalej.
Ale zase mám ďaľšie tri výtery A.c.Black Pectoral a jeden výter A.c.Gold Head.
A už po dlhej dobe asi výter N.leleupi - ak sa rozbehnú, ako kedysi, tak sa mám na čo tešiť - okolo 150 ks každý výter.
Dúfam že začnú jemnejšie - nie hneď také počty.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 13 hostia