Matej píše:Rasto_2001 píše:si robiš srandu že toto ti niekde stoji ladom skladom ?!!!
tak to chce riadnu foto reportaž ako to budeš realizovať
No praveze nerobim, nechal som si to postavit asi pred rokom ked sme prerabali kupelnu ... lenze odvtedy sme prerabali este detsku izbu, menili nejake okna, boli na dovolenke ... stale nieco koli comu sa mi to nedari dat dokopy ... a teraz sa v praci zrovna nedari tak to zase musi pockat ... mozes mi verit ze by som to akvarium objednal hned zajtra keby sa to dalo
Rasto_2001 píše:Matej píše:Rasto_2001 píše:si robiš srandu že toto ti niekde stoji ladom skladom ?!!!
tak to chce riadnu foto reportaž ako to budeš realizovať
No praveze nerobim, nechal som si to postavit asi pred rokom ked sme prerabali kupelnu ... lenze odvtedy sme prerabali este detsku izbu, menili nejake okna, boli na dovolenke ... stale nieco koli comu sa mi to nedari dat dokopy ... a teraz sa v praci zrovna nedari tak to zase musi pockat ... mozes mi verit ze by som to akvarium objednal hned zajtra keby sa to dalo
verim ti ja mam tiež schvalenu výmenu aq za vačsiu nadrž ( určite nie taku aku ty ale tak cca 500 l) no žial tiež teraz nejak niesu nato financie ... snaď sa mi to podarí do leta no uvidime -manželka na materskej, dieťa, uver, najom ....
držim ti palce aby si zrealizoval čo najskor.
už vieš čo tam chceš dať?
Walcott píše:Do takého objemu by si mohol skúsiť aj nejaký druh cichly
jancibie píše:Walcott píše:Do takého objemu by si mohol skúsiť aj nejaký druh cichly
Ak tam naozaj chce toho redtail sumečka,tak veľa iných možností ani nemá
Späť na Videá s americkými cichlidami
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia