top cichlidy

Diskusia o chove a odchovávaní cichlíd

Re: top cichlidy

Poslaťod jovan » Štv 31. Dec 2009 19:41:54

MEPHISTOCICHLIDS píše:Farma sa nachádza neďalko Turčianskych Teplíc smerom na budiš , je to bývalá farma na úhory.
Majitelom je p.Martin Chabada . majitel spolupracuje s českou firmou petraaqua .údaj o počte 20 000ks je z augusta
2009 , je to pohyblivý stav závisí od predaja. možem Ti zistiť aj aktuálny stav .
Všetko okolo terčovcocov ich naučil jeden moj známi menom p. KRAUSKO mimochodom je to pán odborník na terčocovce s nesmiernymi skúsenosťami.

Potvrdí Ti to aj Jancibie,tiež už bol u Chabadu.

Evidentne toho ešte vela nevieš na to akého tu strúhaš odborníka.

Môj zlatý,z Martinom Chabadom sa poznám osobne,to číslo čo si uviedol je :crazy: :crazy: :crazy: a aj p. Krauska poznám,a keby si ho poznal aj ty,vedel by si,že on predovšetkým robil skaláre.Na slovensku kto robí ozaj terčovce je Minčák,Konfratér,Federič.Ostatní sa len pokúšajú sem tam.A o tom akého ja tu strúham odborníka môžem Ti len odkázať :moon :moon :moon :moon
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Reklama

Poslaťod Belial » Štv 31. Dec 2009 20:12:26

Chlapci, tak Krausko robil disky už dávno, teraz už robia naozaj len skaláre. Osobne sa s ním nepoznám, ale chodím do jeho obchodu a veľa som o ňom počul od známych. Je to kapacita a to sa mu nedá odoprieť. ;)
Obrázok užívateľa
Belial

Images: 7
Has thanked: 7 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod stiff » Štv 31. Dec 2009 20:18:14

pred časom som tu mal - dnes to môžem nazvať nedorozumenie - s jancibie... Teraz som rád, že sme opäť kamarári. :whew .

Pánové - nemá to význam, treba schladiť emócie a ťahať za jeden koniec, veď všetci sme len začínajúci akvaristi, ktorí sa ešte majú veľa čo učiť... :hi
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod Belial » Štv 31. Dec 2009 20:30:18

Mephisto, chcem sa len spýtať odkiaľ si? Rád by som sa pozrel do tvojej chovňe /teda ak by ti to neprekážalo/... No a vyzerá to tak, že si niekde z okolia, keď poznáš pána Krauska aj jeho obchod... :rock
Obrázok užívateľa
Belial

Images: 7
Has thanked: 7 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod Rostratus » Štv 31. Dec 2009 20:46:34

Inak ak chceš svoju chovňu tu ako každý iný môžeš prezentovať formou článku. Stačí napísať článok, čo chováš, veľkosť nádrží, rozmery, filtrácia, osvetlenie, niekoľko fotiek a pod.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Predchádzajúci

Späť na Chov a odchov cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia