Ahojte. Ak sa mojej aulonocare podari ,,donosit,, je mala šanca že prežijú v akva s ostatnými aulonocarami? A otázočka po akom čase aulonocara super red fis vypušťa mlade????
Mohol by som dat do akvaria sieťku a do nej vložiť tu nosičku, ak by vypustila male aby ich ostatne aulonocary nepožrali??? Môžem mat cca 12l nádrž, ale nemám iný ohrievač okrem toho čo mam v akva.
Šanca na prežitie v spoločnej nádrži nie je veľmi veľká, ale dosť záleží od toho, či majú mladé rybky miesto kde sa ukryť. A ak sa dostanú aj k nejakej potrave tak šanca na prežitie pár kúskov tam je. Pri prvom výtere je však úplne bežné, ak samnička nedonosí tak sa radšej neteš.
Chapem ťa. Ale ja som mal na mysli, že či je vhodne, ak dám do nádrže sieťku v ktorej bude samička a ak vypusti male tak budu v sieťke sňou, aby nevyplávali do priestoru, keď budu ďalšie aulonocary. A hneď ako zbadám že samička vypusti tak ju hneď odlovým zo sieťky, aby nepozrala male.
Tie ďaľšie aulonocary ti zožerú tie malé aj cez síeťku - to isté ti môže urobiť aj prísavník, ak ho tam máš. Pricucne sa na sieťku a hamky-ham!!! Mladé musia ísť od dospelých preč, do samostatného akva.
ANO pôjdu. Keď ich samička vypusti. Preto som sa chcel opytať keď ju dám cca po 20 dni nosenia do tej sieťky, ak by náhodou vpustila tak aby som ich nemusel hladať po celom akvarku. Bo chodím do prace a ešte nemám zariadene male akva pre ne.