New Life Spectrum

Diskusia o kŕmení cichlíd

Re: New Life Spectrum

Poslaťod Peter304 » Štv 01. Sep 2011 10:16:15

tá Thera + A formula by sa asi dala použiť ale je to dosť drahé
Kód: Vybrať všetko
http://www.pepinuvutes.cz/store/department-12-krmeni.html
Obrázok užívateľa
Peter304

Images: 9
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Reklama

Krmiva NLS / New Life Spectrum

Poslaťod PIETRO » Štv 11. Okt 2012 14:35:59

Kolega Perchess. Mě požádal, abych vám zde představil jedno výborné krmivo pro Cichlidy s celého světa. Osobně tímto krmivem občas přikrmuji a jsem s výsledky velice spokojen. Složení těchto krmiv je na požadovaní úrovni nutričních hodnot ryb. Ti co tato krmiva znají ,určitě napíší svůj názor. Co bych na těchto krmivech vyzvedl je to,že obsahují vitamíny a česnek,který jak známo má antiparazitní a bakteriální účinky a také působí mírně proti vírům a mykotickým chorobám. takže potažmo můžeme říci,že je to takové přírodní ATB (antibiotikum) v krmivech je celkem výrazně cítit.Tímto krmivem lze dobře bojovat proti vnitřním parazitům typu (prvoci,nálevníci,bičíkovci).
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
PIETRO

Images: 6
Has thanked: 2 times
Been thanked: 20 times

Poslaťod Rostratus » Štv 11. Okt 2012 21:37:00

Téma o tomto krmive už je založená tak som tvoj príspevok do nej presunul. Po pravde si to krmivo okrem foto moc nepredstavil. Chcelo by to opísať zloženie z etikiet na obale, aby sa to dalo s iným krmivom porovnávať.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod PIETRO » Pia 12. Okt 2012 19:56:30

Uvedu jeden neprodavanější výrobek pro terčovce - Spectrum Discus Formula. Přesné složení :protein 38%,Tuk 5%,hrubé vlákniny 4%,vlchkost 10%, popol 8%. Vitamin A,D,E.
Obsahuje artický kryl,sledě,pšeničná mouka,chobotnice,řasy,soja,beta karoten,spirulina,česnek,zeleninový a ovocný extrakt,špenát,zelí,brokolice,červený pepř,ceketa,rajčata,kiwi,artyčok,hruška,mango,jablko,papája,+ zmíněné vitamíny.krmivo co chovají diskuze berou stále a zatím to každý chválil.Jinak to jsou granulky (peletky) 1mm po minutě se potápějí a max balení je 300g
Zde zajímavé video http://www.youtube.com/watch?v=3aDou7P5 ... re=related
Ryby krmivo přijímají velice ochotně a já osobně jsem s tímto výrobkem spokojen. V USA patří tato krmiva mezi velmi kvalitní.
Obrázok užívateľa
PIETRO

Poslaťod stiff » Sob 13. Okt 2012 10:12:47

Dosť drahé sa mi toto krmivko príde.. Alebo sa dá poriešiť aj väčšie balenie za výhodnú cenu? 10kg/l a pod? Vyrábajú aj väčšiu zrnitosť? 4-5mm, alebo viac? Len som to preletel, ak som tieto info prehliadol, tak sa ospravedlňujem..
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod PIETRO » Sob 13. Okt 2012 20:06:14

Jsou balení v kyblikách např: Spectrum Jumbo Fish Formula balení 2,24 Kg pelety 5mm. cena za také balení 1800,-Kč.
Spectrum Thera A Jumbo Fish - 6mm cena 2000,- pro Cichlidy které trpí na bičíkovce.
Krom krmení pre Diskuze mám i ty 2,24Kg.
ceny nejsou tak velké jelikož se to u nás prodává jen ve speciálkách a je to tam větší cenové napětí.Je to krmení drahé ale super kvalita,která se vyplatí to poznáš na rybách jak budou nažraté a spokojené.Nemůžeš to porovnávat s běžně dostupnými komerčními krmivy u vás nebo u nás to je jako srovnávat luxusní BMW a ojetú Škodovku Octáviu.U vás na Slovensku to má vela ludí co chovaju Cichlidy len o tom nikt nič nerozpráva a pokud to není na netu tak ako by to neexistovalo.Ale informací na svetových webov je vela to mi ver. Keby si potrebova cosi mám aj osi krmiva.
Obrázok užívateľa
PIETRO

Poslaťod Rostratus » Sob 13. Okt 2012 20:32:03

PIETRO píše:Je to krmení drahé ale super kvalita,která se vyplatí to poznáš na rybách jak budou nažraté a spokojené.

Sorry, ale s týmto nebudem súhlasiť. Daj mi do poradovníka podľa teba kvalitu krmív od najkvalitnejšieho po najhoršie. Napríklad z týchto: New Life Spectrum, Sera, O.S.I, JBL, Dennerle, Tropical. Budem ti trošku oponovať. Nebudem kupovať "značkové krmivo", kde platím okrem krmiva aj za značku. Vyberiem si podľa niekoho "menej kvalitné", ale zložením rovnaké a cenovo lacnejšie. Ryby uvidíš rovnako spokojné ako kŕmené NLS, alebo O.S.I. a pod.

Podľa mňa hrabeš na svojom piesočku vo svoj prospech, aby si predal. To je môj skromný názor na túto debatu.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod PIETRO » Sob 13. Okt 2012 22:12:30

:roll: no když máš taký názor tak to urobíme jednoducho.Všetko to smaž a máš klud.Já na také debaty nebudu reagovat.Kdyby nevedel o čom to je tak tu netrepu také veci.Zdar a majtě sa tu dobre. :hand
Obrázok užívateľa
PIETRO

Poslaťod veverka » Ned 14. Okt 2012 8:32:47

Admin nemas pravdu ja som krmila tropicalom, serou, jbl a pred 2 mesiacmi mi priviezol brat z anglicka New Life Spectrum a musim uznat ze je to zatial najlepsie krmivo ake som mala, ryby su krajsie vyfarbene, rychclejsie rastu, su nakrmenejsie a omnoho v lepsej kondici takze mudim len odporucat ;)
veverka

Poslaťod Rostratus » Ned 14. Okt 2012 8:45:35

PIETRO píše::roll: no když máš taký názor tak to urobíme jednoducho.Všetko to smaž a máš klud.Já na také debaty nebudu reagovat.Kdyby nevedel o čom to je tak tu netrepu také veci.Zdar a majtě sa tu dobre. :hand

Veď o nič nejde. Je to môj názor. Ale pýtal som sa na toto: Daj mi do poradovníka podľa teba kvalitu krmív od najkvalitnejšieho po najhoršie.

P.S.: a cez SS ľuďom na portáli ponúkaš aj iné veci. Tam už nepíšeš, ktoré je viac či menej kvalitné... O to mi ide celý čas. Tak napíš ten poradovník.
Obrázok užívateľa
Rostratus

PredchádzajúciĎalší

Späť na Kŕmenie cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia