nova200l tanganika

Diskusia o cichlidách z jazera Tanganyika

Re: nova200l tanganika

Poslaťod Gregor » Pia 03. Aug 2012 23:33:48

akurat som to zistzil.je to druh cyprichromis...ale je ich viac druhov co sa farby tyka ale to by mohlo byt ono. su tie rybky nejako narocne? lebo ak nie pojdem po ne diky
Obrázok užívateľa
Gregor

Images: 19
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Reklama

Poslaťod Gregor » Uto 07. Aug 2012 7:44:00

no nakoniec sa cely problem vyriesil co a duboisov tyka.
jeden moj znamy mi volal ohladne toho ze zhana nejake exoty do akvaria. ked mi povedal ze chova cichlidy rodu julidochromis a cilindriku a poodobnu tanganiku tak hned mi vycarilo usmev na tvari.
moje duboisis putovali k nemu ale este predtym som samickam vypustil mladata z papuliek do chovnicky k yellowkam a zebram. ryby som odlovil a zaviezol som mu ich. doma ma850lakvarko jednoducho ale pekne zalozene takze verim ze moje duboisi budu u neho ako v raji. okrem toho mal este 2frontosy:D

mno a on mi za ne nadelil 7KS alounocara asi4cm velke kusy 2samce a 5samiciek. takze momentalne mam skoro jednodruhove akvarko:D
takze asi tak. docital som sa aj tu na fore ze su to dosti nenarocne rybky a ze je x faremnych variant takze sa tsim ked sa mi samce vyfarbia. mylsim si ze 200l im bude stacit pretoze na viacerych web strankach som sa docital ze staci im akvarko do200l ze su mierne a majestatne takze konecne mam ryby ktore ma ociviidne budu tesit az do ich skonania:D
Obrázok užívateľa
Gregor

Poslaťod heno96 » Uto 07. Aug 2012 9:21:41

Všetky ryby, ktoré si vymenoval čo má tvoj kamarát sú síce z tanganiky ale mäsožravé. A aulonocary sú z malawi a 200L im je málo.
Obrázok užívateľa
heno96

Has thanked: 12 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod Gregor » Uto 07. Aug 2012 12:37:10

viem viem alounocary su z malawi tzv pavi jazera malawi. ja som mal povodne tanganicke cichlidy preto aj ten nazov tanganika 200l. no mylsim si ze pre jednodruhove akvarko je 200l dost ale dam si poradit. moja povodna tanganika co boli tropheus duboisis,brichardi,aleelupi je uz v novom akvariu u toho znameho a on mi za tie rybky dal tie alounocary. takez teraz mam cisto len alounicary. malawi mi uz pisali ze je to200l malo pre ne ale ze aby som skusil nejake druhy ako su zrovna alounicara ze to su nenarocne druhy ktore si nepotrpia na nejake extra podmienky coz ale ja nemozem mat lebo ja mojim rybam zabezpecim v ramci moznosti dost prirodzene podmienky. tak ale ak mas nejaky navrh dam si podarit diky
Obrázok užívateľa
Gregor

Predchádzajúci

Späť na Tanganyika cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 18 hostia