Akvavýlet do ČR

Diskusia o návštevách cichlidárov a "cichlid" miest

Re: Akvavýlet do ČR

Poslaťod stiff » Pia 20. Júl 2012 16:07:31

už nepi :drunk
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Reklama

Poslaťod Peter304 » Pia 20. Júl 2012 17:40:20

ja a kedy? čo nevypije mňa vypijem ja nie? :lol: z výletu mam jednu skúsenosť ktorú už nikdy neporuším - nič nemeň pokiaľ si to nedokážeš odsledovať :head
Obrázok užívateľa
Peter304

Images: 9
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Poslaťod l_laco » Ned 22. Júl 2012 7:16:14

... no a nejaké ďalšie fotky nebudú?
Obrázok užívateľa
l_laco

Images: 100
Has thanked: 12 times
Been thanked: 44 times

Poslaťod stiff » Ned 22. Júl 2012 11:54:44

No priznám sa, že tentoraz sme nefotili. Akurát v Zoo Braník Mugs cvakal tú veľkú nádrž s cichlami, Tak fotky nejaké pridám neskôr.. Nič nestíham ty vole v poslednej dobe :)
Obrázok užívateľa
stiff

Poslaťod stiff » Ned 22. Júl 2012 14:18:26

Ahojte. Dostal som sa k tomu až teraz, chcel by som tak stručne zhrnúť tento super výletík, ak to niekoho zaujíma.. :) Keďže sme tentokrát skoro vôbec nefotili, bude to len taký „opis“ čo a kde..

Nakoniec sme šli len jedným autom a to bolo šťastie, pretože nikto z nás nevzal navigáciu. Tak si neviem ani predstaviť, ako by sme to riešili s dvomi autami.. Ako to už na týchto našich akciách býva, nič sme poriadne nepripravili a každý sa spoľahol na toho druhého. A tak to aj dopadlo. No nič, veď máme mobily s navigačkami, tak ideme, dohodli sme sa v PB. Mobily nám v ČR boli na prd. Tak sme kúpili na benzínke mapu a začala sa maturita. Toľko hluchých km som asi ešte nenabehal. Ani neviem koľkokrát sme blúdili, hlavne pri Prahe. Bolo celkom srandovné, pozerať sa na prekvapené tváre okoloidúcich, keď sme sa ich pýtali na cestu.V dnešnej dobe, v modernom svete navigácií.. V riadnom časovom strese, sme prešvihli skoro každú druhú odbočku. No proste jedna báseň. Sranda. V predu sedel Rybarik s mapou pred ksichtom a navigoval. Volali sme ho navigačka a neskôr už pokazená navigačka – že to treba reklamovať u výrobcu.. :) Ale tak, len zo srandy, Rybar, nie že sa urazíš... Plne si uvedomujem, že na tom blúdení má podiel aj poplašený šofér, ktorý celú noc balil ryby a nič nespal..

Tak prvá zastávka bola v Gigaexotic – Hrochuv Týnec. Firma sa presťahovala, tak nám „chvíľku“ trvalo, kým sme to našli s touto „navigáciou“. Už sme si nevedeli rady, zastavili sme sa pred nejakou krčmou, že sa spýtame pani, ktorá išla k nám. Predbehla nás – Idete s rybami?, spýtala sa. No super, bola od fachu.. Zdržali sme sa asi hodinku, pokecali, popozerali, káva, nejaké drobné nákupy a ideme ďalej. Mugs chcel zájsť do morského sveta – Pepinov útes. Ani neviem kde to bolo, ak mám pravdu povedať. Ale trafili sme tam. Časový sklz bol asi 2 hodky. No nič. Škoda, že sme tam nefotili. Tá predajňa bola jedným slovom neskutočná. Fakt. Ak niekedy budete mať cestu okolo, určite si to treba pozrieť. Obrovské nádherné morské akvárium, spústa rýb a koralov. Naozaj nádhera. Asi hodinku sme očumovali, Mugs kúpil nejaké koraly a ešte čosi, ani neviem čo. Vyrazili sme na Mělník, lebo s touto navigačkou som si na Prahu naozaj netrúfal. Zavolal som Zikimu do Braníku a dohodol plán „B“. Že až sa budeme vracať z Vivárka, vybehne niekde na kraj Prahy a odovzdám mu ryby. Cestu na Mělník nebudem rozoberať, akurát poviem, že navigácia ma priviedla na jeden most, ktorý bol jediný prechod „skratkou“ na Mělník. Most bol v rekonštrukcii – obchádzka asi 40km.. Som myslel, že ma trafí.. Dorazili sme asi 5 min pred záverečnou. Fuuj :) Pán Kučera, v dobrej nálade, ako vždy, postavil na kávu a debatovali sme. Chcel nám vysvetliť, ako trafíme do Zoo Braník. Ale zbytočná snaha, po tom všetkom už mozog vypovedal službu. Nakoniec sa rozhodol, že ide s nami. Aspoň po dlhšej dobe navštívi Zikiho a Danilu. Tak sme asi o 19.00h vyrazili a jeho Volva sme sa držali ako kliešť. To bolo jediné šťastie, do Braníku by sme netrafili, to je istota. V Zoo Braník už mali „padla“, čakali len za nami. Niečo sme pokúpili, pokecali a asi o 21.00h sme vyrazili domov. Štyria sme stáli pred obchodom, keď nám Ziky vysvetľoval, ako sa najjednoduchšie dostaneme na výpadovku na Brno. Samozrejme, asi sme hneď na prvej zle odbočili (už asi zo zvyku), lebo sme sa hodnú chvíľu motali, kým sme z toho vyšli. Ale to už bolo jedno v tejto chvíli – misia splnená :).

Do PB sme dorazili o 03.00h a padli sme na hubu. Prespali sme u Mugsa a ráno o 8.00h sme vyrazili do VK k Jovanovi. Na obed sme pristáli pred činžiakom, Jovan akurát venčil svojho hafana. Prebalili sme ryby a niečo som fotil. Fajn sme podebatovali, Prebrali sme komplet politickú situáciu v akvaristike, popri tom sme vypili každý po 4 kávy. O 18.00 sme vyrazili domov. No čo mám povedať – Jovan nevie málo hovoriť.. :talk Domov som dorazil o cca 22.00h Palubovka hlásila 1850km.

Pre mňa to bol zasa jeden super výlet, kopa stresu, človek je na konci fakt unavený, ale v tom to presne je. Ryby – akvaristika – úlet – reset. V jeseni si plánujem ďalšiu cestu, ak sa podarí...

Vybral som pár foto z Braníku. Fotil Mugs, je to bez blesku s novým 650D + 40mm f2,8. Inak sme nefotili nič, nebol čas, teda okrem cesty, tú ste už ale videli :mrk :hi .
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
stiff

Poslaťod Rostratus » Ned 22. Júl 2012 20:36:02

Parádny výletík ste mali. Nakoniec z toho boli dva dni ( pre niektorých). Do roboty sa vám muselo ľahko vstávať. Škoda za fotky. Ja som tam bol tak viem ako to tam vyzerá, ale pre ostatných. Tu si môžete pozrieť fotky z prvého výletu: gallery/album.php?album_id=72
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Walcott » Ned 22. Júl 2012 22:01:43

Tak super výlet :yes škoda že som sa ho nemohol zúčastniť, hádam najbližšieho už hej.
Obrázok užívateľa
Walcott

Been thanked: 7 times

Poslaťod perchess » Pon 23. Júl 2012 18:14:26

No ale tá fotka z cesty nemá chybu :rofl :rofl
Pekný výletík, nabudúce ak budem v čase výletu doma, rád sa pridám. A navigácia bola dobrá, len mala zastaralý software....
Obrázok užívateľa
perchess

Images: 61
Has thanked: 15 times
Been thanked: 26 times

Poslaťod stiff » Sob 03. Aug 2013 14:10:35

Čaute cichlidmaniaci. Oživím túto starú témičku. Tak som to preletel a zaspomínal si na tento výletík. Oživím to aj preto, že sa zasa chystám podniknúť niečo podobné.

Kto ste mi v poslednej dobe písali ohľadne rýb, prosím pripomente sa mi mailom. Pribalím to a vezmem so sebou. Akt. ponuka je na mojej web.

Vyrazíme (z východu) pravdepodobne 28.8. (streda) večer a ráno sme v Brne. 29.8. je št. sviatok SNP, čiže netreba brať dovolenky, kto by sa chcel k nám pridať. Momentálne mám okrem mňa potvrdených ešte 2 ľudí, niekoľkí to ešte zvažujú. Je to pomerne čerstvá informácia, zatiaľ nemám potvrdené všetky zastávky, tak neviem naisto plán cesty. Predpoklad je Skorex Brno, Kalaba, Gigaexotic. Podľa možností aj Praha Zoo Braník a Vivárium. Tento týždeň s nimi budem písať a všetko sa dohodne. Je tu možnosť v Prahe prespať, čiže mohlo by to byť vo voľnejšom tempe ako minule, na druhej strane nie každému to bude vyhovovať. V takomto prípade by bol návrat až v piatok 30.8.

Píšte, navrhujte, kto má záujem o takýto výletík. Za seba poviem, že sa celkom teším, že vypadnem z bežného stereotypu... Na jeseň by sme mohli zasa do toho Duisburgu zabehnúť. Uvidíme no.

PS: adminko, ideš či nejdeš?
Obrázok užívateľa
stiff

Poslaťod Rostratus » Sob 03. Aug 2013 19:31:52

Skúsim si to zariadiť tak, aby som s vami išiel ! Na druhej strane niečo musíš z toho zoznamu vynať. Deň má 24hod a toto všetko nestíhame. Radšej urobím 2-3 návštevy v kľude, ako 5 návštev, kde sa budeme naháňať ako cvoci. Inak mám novú navigáciu, takže by sa už nešlo priamo cez námestie Prahy. :chuckle :chuckle
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

PredchádzajúciĎalší

Späť na Návštevy cichlidárov

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia