Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Caquetaia umbrifera - odchov

Poslaťod Rostratus » Ned 15. Júl 2012 20:12:44

MEPHISTOCICHLIDS píše:
admin píše:
MEPHISTOCICHLIDS píše:Si prahsprostý copyrajt a podla tvojho najlepšieho kamoša ešte aj neschopný lebo podla jeho slov Ti všetky upravy či už fotiek , alebo tej tvoje stranky robí on . Ty si už skopíroval po mne toho kvantum .

Ja pevne verím, že toto si nemyslel mňa! Ak áno máš v tom evidentný guláš. Pletieš tu jablká z hruškami a píšeš tu veci, ktoré som nikdy nepovedal, ani nenapísal. Ak to pre mňa neplatí tak úprimne prepáč.

samozrejme teba , Facebook si uchováva chat vo forme správ a nájdeš si to tam ? A aj kopu iných šteklivých vecí na Stiffa .

bez ohladu na to že som ta zrušil .

Niesom úplny dement, ale bohužial nevieš všetko. Myslel som, že zajtra ťa budem mať rýchlo odbaveného, ale ako tak čítam nechápeš absolútne ničomu a všetko máš popletené. Spájaš puzzle, ale zle.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Reklama

Re: Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Poslaťod MEPHISTOCICHLIDS » Ned 15. Júl 2012 20:26:08

stiff píše:Samozrejme, je to tak ako vravím. Si klamár. Môžeš sa vyhovárať, koľko len chceš. Je to tak :) Ale svojim (prekrúteným) spôsobom si vyššie všetko priznal. Čiže podľa toho si klamár, kámo. Mám toho ešte viacej, neboj. Ja sa s tebou nebudem stretávať na polcesty, chcem vidieť tvoje žlté dovii. Mňa si ty nikdy o stretnutie nežiadal, aj keď tu zavádzaš že áno. Teraz ťa o stretnutie žiadam ja, čiže pošli mi číslo a nerob drahoty. Stretneme sa u teba doma, chcem vidieť ryby.

Tie veci z toho linku si popísal ty na tvojom zamknutom fóre bigcichlids a už si to vymazal. Čiže to ja klamem? Nie ty? To som len sem poslal tvoje slová - tak kto tu klame? Zasa si serieš do tvojich etablovaných ústočiek. Okrem toho vyjadri sa k tomu Rappsovi a Glaserovi. Som zvedavý čo vypotíš. A NEKLAM!

Ja nemám ani jednu tvoju rybu. To je istota! Na rozdiel od teba :) Klamárik :) Ešte čosi zaperli, dík

Ja sa vyhováram a kde ?

Nikdy som nikde netvrdil , že mám žlté dovii , pomýlil si si človeka . Ja som ich nazval po krajine pôvodu čiže Honuraská forma a tvrdil som že som ich bral koli nadhernému modrému sfarbeniu samca - kludne si to prever u Jancibieho .

Stretnem sa s tebou , ale nikdy ta ku mne nepustím . Ja si domov pustím iba priatelov a tam ty nepatríš a nikdy patriť nebudeš.

Tie veci som u mna na zamknutom webe nevymazal ak myslíš tu ponuku od rappsa , iba to čo som prepisoval od vás plus moj koment , tam sa nezaoberáme tupostami a klamármi ako si ty . Nechal som sa uniest , ludom som sa ospravedlnil a ukončil to .

To ty aj s partičkou úžasných sa stále navážaš.

Čo chceš vediet o rybach od rappsa , zavesím ti ich fotky a študuj .

zonata :

Obrázok

hartwegi :

Obrázok

výter hartwegi :

Obrázok

Haiti si už videl na cichlidae .com

a z predošlej várky mám umbee wf :

Obrázok

A glaser , nikdy som netvrdil , že som ich u neho vyzdvihol ja osobne . Vozí mi od neho ryby človek čo má prístup do zákulisia a vie info čo v ceníku nenájdeš .
Naposledy upravil MEPHISTOCICHLIDS dňa Ned 15. Júl 2012 20:45:24, celkovo upravené 1
MEPHISTOCICHLIDS

Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Re: Caquetaia umbrifera - odchov

Poslaťod MEPHISTOCICHLIDS » Ned 15. Júl 2012 20:28:00

admin píše:Niesom úplny dement, ale bohužial nevieš všetko. Myslel som, že zajtra ťa budem mať rýchlo odbaveného, ale ako tak čítam nechápeš absolútne ničomu a všetko máš popletené. Spájaš puzzle, ale zle.

Si na tenkom lade . Neboj stretnem sa s tebou a aj so stiffom .
MEPHISTOCICHLIDS

Poslaťod Rostratus » Ned 15. Júl 2012 20:39:50

Kokso ty si neskutočný. To čo tu píšeš? Si na tenkom ľade? Ja sa idem s tebou normálne stretnúť. Ty čo od toho očakávaš. Nebodaj už trénuješ na mňa?
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod MEPHISTOCICHLIDS » Ned 15. Júl 2012 20:43:22

admin píše:Kokso ty si neskutočný. To čo tu píšeš? Si na tenkom ľade? Ja sa idem s tebou normálne stretnúť. Ty čo od toho očakávaš. Nebodaj už trénuješ na mňa?

Kľud , nestresuj . To bolo v kontexte na Stiffa a tvojich výlevoch na neho .
MEPHISTOCICHLIDS

Poslaťod stiff » Ned 15. Júl 2012 20:44:20

Aaaale, to sú tie zonáty a hartwegi o ktorých si mi písal v maili? Že som sa nechal ošmeknúť? HAHA, zaujímavé, že do Poľska prišla iba jedna várka a rozdelili si ju dvaja ľudia. To si vedel? :) klamárik. :) Ty veľmi dobre vieš kde je sever, tak priznaj farbu a neklam už toľko. Mňa to už nebaví. Aj keď je to veselé. Že či sa tu vyhovaraš, a kde? Myslím, že sú len dve možnosti - očné, alebo psychiater.

Ja nie som pes, ani zajac, aby som sa s takým chystúňom klamárskym stretával na polceste. Ak machruješ, tak mi machruj do očí, ale najprv chcem vidieť tie ryby žiarivých farieb, o ktorých si písal na už premazanom akvaristovi cz. Čiže to už nie sú žlté dovii? A aké sú tentoraz, oranžové? Mimochodom, aj ten druhý pár by som chcel vidieť naživo. Ty veľmi dobre vieš prečo. Aj tie F0 friedrichsthalii a Orange lips... Aj tie Blue magdaleny umbrifery čo máš F0, ale poliak ti predal F1tky... a ešte kopec vecí. Ak toto nevieš splniť, tak potom nezavádzaj a neklam! Nerob si ďalších nepriateľov a nezhadzuj sa. A neťahaj do toho hnoja mňa. Rozumieš? Alebo si zapni korektor, aby si pochopil.

U seba si vymazal tie sprostosti o podvodníkovi Jacekovi. Ale neboj nič, ja som mu to poslal. Čiže vie, kde je sever. Zaujímavé, že on je podvodník, ale bral si od neho kopec rýb... Ešte pokračujeme? Čo ty vieš okrem klamstiev? nič, len trápne sa vyhrážať a keď sa chce s tebou niekto stretnúť, tak sa krútiš ako had..

Tak ideš, a perli poriadne, nech je sranda. :)
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod Rostratus » Ned 15. Júl 2012 20:47:51

MEPHISTOCICHLIDS píše:
admin píše:Kokso ty si neskutočný. To čo tu píšeš? Si na tenkom ľade? Ja sa idem s tebou normálne stretnúť. Ty čo od toho očakávaš. Nebodaj už trénuješ na mňa?

Kľud , nestresuj . To bolo v kontexte na Stiffa a tvojich výlevoch na neho .

Ja som kľudný a je mi z toho všetkého smiešno. Berieš ten "rybí život" veľmi vážne. :kiss
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod MEPHISTOCICHLIDS » Ned 15. Júl 2012 21:08:46

stiff píše:Aaaale, to sú tie zonáty a hartwegi o ktorých si mi písal v maili? Že som sa nechal ošmeknúť? HAHA, zaujímavé, že do Poľska prišla iba jedna várka a rozdelili si ju dvaja ľudia. To si vedel? :) klamárik. :) Ty veľmi dobre vieš kde je sever, tak priznaj farbu a neklam už toľko. Mňa to už nebaví. Aj keď je to veselé. Že či sa tu vyhovaraš, a kde? Myslím, že sú len dve možnosti - očné, alebo psychiater.

Ja nie som pes, ani zajac, aby som sa s takým chystúňom klamárskym stretával na polceste. Ak machruješ, tak mi machruj do očí, ale najprv chcem vidieť tie ryby žiarivých farieb, o ktorých si písal na už premazanom akvaristovi cz. Čiže to už nie sú žlté dovii? A aké sú tentoraz, oranžové? Mimochodom, aj ten druhý pár by som chcel vidieť naživo. Ty veľmi dobre vieš prečo. Aj tie F0 friedrichsthalii a Orange lips... Aj tie Blue magdaleny umbrifery čo máš F0, ale poliak ti predal F1tky... a ešte kopec vecí. Ak toto nevieš splniť, tak potom nezavádzaj a neklam! Nerob si ďalších nepriateľov a nezhadzuj sa. A neťahaj do toho hnoja mňa. Rozumieš? Alebo si zapni korektor, aby si pochopil.

U seba si vymazal tie sprostosti o podvodníkovi Jacekovi. Ale neboj nič, ja som mu to poslal. Čiže vie, kde je sever. Zaujímavé, že on je podvodník, ale bral si od neho kopec rýb... Ešte pokračujeme? Čo ty vieš okrem klamstiev? nič, len trápne sa vyhrážať a keď sa chce s tebou niekto stretnúť, tak sa krútiš ako had..

Tak ideš, a perli poriadne, nech je sranda. :)

Použi ten korektor , máš v texte spústu chýb , to by sa nemalo takemu špičkovému odborníkovi stávať .

Chlape ty už nevieš ani čítať ? škoda sa s tebou dalej bavit , ty proste musíš mať pravdu za každú cenu . Pripadá mi to akoby som debatoval s mentálne retardovaným človekom . Znovu zopakujem : vieš velké gulové a klam a komplotuj kludne dalej .

Pes? To určite nie si , to je inteligentný čestný tvor a tvoj opak .

Už na premazanom akvaristovi som Ti písal , že ja som nikde nenapísal a ani nepovedal , že sú to žlté dovi tak sa obráť na človeka čo to tvrdil , čomu na tom nerozumieš ?
Druhý pár dovii , ten mám od jancibieho . Opýtaj sa jeho odkial sú .

F0 friedrichsthalii ? a to si sa kde dozvedel ? ja mám F1 . Apropo F0 sa už nepoužíva pre divoké ryby sa používa termín WF , ale to odbornik ako ty musí predsa vedieť.

Orange lips aj tie som si vymyslel ?

WF Umbee som mal davno predtým ako som spoznal poliaka , znova tvrdím ,že vieš prd . Sú to už ryby 15- 18cm .

Čo neviem splniť ? Stretnuť sa chcem . Ja si nepustím do bytu niekoho ako si ty . Ja sa vyhrážam a kde ?

Viem , že si to jackovi poslal a ešte kopu iných vecí .
MEPHISTOCICHLIDS

Poslaťod stiff » Ned 15. Júl 2012 21:16:52

Ok mefistiku, tak si to užívaj, mne už toto smiešne nepíde. Odchádzam z tejto plodnej debaty ako debil a som tomu rád, lebo toto sa aj tak nedá vyhrať... Asi som sa už od teba nakazil. Maj sa pekne, pozdrav na záver:

Obrázok

PS:
Ak sa mám s tebou stretnúť, tak iba pri rybách. Inak dík, o hluché táraniny a tieto klamstvá už nestojím. :hi
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod MEPHISTOCICHLIDS » Ned 15. Júl 2012 21:21:02

stiff píše:Ok mefistiku, tak si to užívaj, mne už toto smiešne nepíde. Odchádzam z tejto plodnej debaty ako debil a som tomu rád, lebo toto sa aj tak nedá vyhrať... Asi som sa už od teba nakazil. Maj sa pekne, pozdrav na záver:

Obrázok

PS:
Ak sa mám s tebou stretnúť, tak iba pri rybách. Inak dík, o hluché táraniny a tieto klamstvá už nestojím. :hi

Čakal som niečo podobné od renomovaného , fundovaného odborníka za akého sa považuješ .

Iba kecáš ...

mám pre teba tiež jeden link :

Kód: Vybrať všetko
http://piv.pivpiv.dk/
MEPHISTOCICHLIDS

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 29 hostia