stiff píše:K výteru som ti gratuloval už dávnejšie, teraz gratulujem k odchovu! Takže teraz už týchto rýb bude v SR dosť, netreba chodiť k Rappsovi do Poľska...
MEPHISTOCICHLIDS píše:stiff píše:K výteru som ti gratuloval už dávnejšie, teraz gratulujem k odchovu! Takže teraz už týchto rýb bude v SR dosť, netreba chodiť k Rappsovi do Poľska...
Samec z deformovanými žiabrami a samica s potomstva jeho brata , presne takéto skvosti produkujú experti na akých sa tu hráte . Je mi vás úprimne ľúto .
MEPHISTOCICHLIDS píše:stiff píše:K výteru som ti gratuloval už dávnejšie, teraz gratulujem k odchovu! Takže teraz už týchto rýb bude v SR dosť, netreba chodiť k Rappsovi do Poľska...
Samec z deformovanými žiabrami a samica s potomstva jeho brata , presne takéto skvosti produkujú experti na akých sa tu hráte . Je mi vás úprimne ľúto .
jancibie píše:MEPHISTOCICHLIDS píše:stiff píše:K výteru som ti gratuloval už dávnejšie, teraz gratulujem k odchovu! Takže teraz už týchto rýb bude v SR dosť, netreba chodiť k Rappsovi do Poľska...
Pre expertov na genetiku som si dovolil skopírovať nasledovnú vec zo stránky parrot.sk:
Příbuznost, tedy její vyjádření procentem, je možno určit dle tzv. Wrightova vzorce.
Výsledek je značen jako Fx (%) a je možno místo výpočtu použít pro stanovení hodnoty Fx následující tabulku:
Druh páření Fx %
Sourozenci mezi sebou I. pokolení 25 %
Sourozenci mezi sebou II.pokolení 37,50 %
Rodiče a děti I. pokolení 25 %
Rodiče a děti II. pokolení 37,50 %
Polosourozenci mezi sebou 12,50 %
Prarodiče s vnoučaty 12,50 %
Bratranci a sestřenice se 4 spol. dědy 2,50 %
Strýc/tety s neteří/synovcem 12,50 %
Polostrýc/poloteta s neteří/synovcem 6,25 %
Polobratranec a polosestřenice s 1 spol. dědem 3,13 %
Wrightův vzorec: Fx = ? [ (0,5 n+m+1 (1+Fa) ]
Pre menej chápavých to znamená,že je menšie zlo,keď dochádza k množeniu strýka s neterou,ako keď dochádza k množeniu súrodencov medzi sebou,čo je veľmi
obľúbený spôsob chovu pánov chovateľov,inak veľkých odborníkov na genetiku.
Ináč všimnite si,ako krásne rastie koeficient v druhom pokolení medzi súrodencami.....
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 13 hostia