Moje "malé"akvárko

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
1
25%
2
2
50%
3
1
25%
4
0
Nehlasovalo
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 4

Re: Moje "malé"akvárko

Poslaťod salonka » Str 20. Jún 2012 13:09:07

opravujem už len údaje o nádrži ,že z pôvodnej zostavy rýb už nemám ani Labiatov-krížencov,ani Flowerhorny.Zostali mi zo starej osádky len gibic,perovec,prísavníky,pancierníčky a začala som s úplne novými rybami.Ale nejdem fotkami nejak rozširovať editáciu pôvodnej prezentácie tu,nakoľko ju mám i na iných stránkach.
salonka

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Poslaťod perchess » Str 20. Jún 2012 16:08:10

salonka píše:....začala som s úplne novými rybami.Ale nejdem fotkami nejak rozširovať editáciu pôvodnej prezentácie tu,nakoľko ju mám i na iných stránkach.

To je problém skopírovať prezentáciu z "iných stránok" a vložiť sem? Alebo dať link? Ja totiž na iné stránky nechodím.... :shake :shake Alebo si to mala urobiť naopak - dať na "iné stránky" iba takýto odkaz a zaktualizovať nádrž tu, na portáli o cichlidách. Alebo si nebodaj s chovom cichlíd úplne prestala?
Obrázok užívateľa
perchess

Images: 61
Has thanked: 15 times
Been thanked: 26 times

Poslaťod Belial » Str 20. Jún 2012 16:26:39

salonka píše:opravujem už len údaje o nádrži ,že z pôvodnej zostavy rýb už nemám ani Labiatov-krížencov,ani Flowerhorny.Zostali mi zo starej osádky len gibic,perovec,prísavníky,pancierníčky a začala som s úplne novými rybami.Ale nejdem fotkami nejak rozširovať editáciu pôvodnej prezentácie tu,nakoľko ju mám i na iných stránkach.

Tak si nám to ozrejmila. Dozvedeli sme sa veľa nového o tvojej nádrži, vďaka.
Obrázok užívateľa
Belial

Images: 7
Has thanked: 7 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod Rostratus » Str 20. Jún 2012 18:46:03

salonka píše:opravujem už len údaje o nádrži ,že z pôvodnej zostavy rýb už nemám ani Labiatov-krížencov,ani Flowerhorny.Zostali mi zo starej osádky len gibic,perovec,prísavníky,pancierníčky a začala som s úplne novými rybami.Ale nejdem fotkami nejak rozširovať editáciu pôvodnej prezentácie tu,nakoľko ju mám i na iných stránkach.

Nehnevaj sa na mňa, ale ja som tiež nepochopil pointu tohto príspevku. Veď ten text trval dlhšie napísať, akoby sa vložili samotné fotografie. Keď už nechceš vkladať svoje fotografie aspoň sa nám pochváľ, aké sú to tie nové ryby. :wring

P.S.: dík za vloženie príspevku, aspoň sa ti napočítali ďalšie "cichlid body" :yes
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod salonka » Štv 21. Jún 2012 0:30:08

Upravujem dnešným dňom naozaj konečný stav rýb v nádrži.

Chované druhy :

Parachromis managuense - Jaguar Cichlid / samica 10cm,samec 12cm/ od 27.3.2012
Paratheraps fenestratus - /párik/ od 28.5.2012

Vieja heterospila- 2ks od 28.5.2012

Prísavník gibiceps -/Glyptoperichthys gibbiceps/ 1ks

Perovec škvrnitý -/Synodontis eupterus / 1ks

Prísavník škvrnitý - /Ancistrus cirrhosus/ 6ks
salonka

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod perchess » Pia 22. Jún 2012 16:19:13

Po tvojom predchádzajúcom príspevku som sa zľakol že si načisto skončila s cichlidami. Nech sa darí a keď budeš mať čas, niečo pofoť! A môžeš zavesiť aj sem, nie iba na "iné stránky".
Obrázok užívateľa
perchess

Images: 61
Has thanked: 15 times
Been thanked: 26 times

Predchádzajúci

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 41 hostia