Gregorove MALAWI 330l pokus

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Re: Gregorove MALAWI 330l pokus

Poslaťod kofola » Uto 05. Jún 2012 19:06:03

Myslim si ze mnohym z nas sa menia postupom casu aj nazory na to co je pekne a menej pekne. Casto to byva na zaciatku farebne malawi mbuny, potom tropheusy, potom frontozy, potom objavi caro neolamprologusov a altolamprologusov, cyprichromisov a nakoniec sa vrati k malawi ked zisti ako vyzeraju 35-30cm dimidiochromisy, buccochromisy, aristochromisy atd. Keby mal tak clovek priestor a energie na vsetky druhy ryb, ktore sa mu pacia :(
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Reklama

Poslaťod Rostratus » Uto 05. Jún 2012 19:47:55

kofola píše: Keby mal tak clovek priestor a energie na vsetky druhy ryb, ktore sa mu pacia :(

Ani nehovor ja by som chcel všetko. :D
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Nawi » Uto 05. Jún 2012 20:03:24

veru ja by som tiez chcel vsetko no nejde to aspon momentalne,k tomu vyberu ryb uvedenom hore vyssie ja by som africke cichlidy a africke riecne cichlidy nekombinoval,ked tak bud jedno alebo druhe.objem nadrze je slusny a da sa vybrat do neho pekna osadka,len si to treba premysliet.....drzim palce pri vybere osadky akva ;)
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod paloi » Uto 05. Jún 2012 20:22:16

Gogi, Ty chováš cichlidy?

Nawi, súhlas s Tebou - nekombinovať africké riečne a jazerné ryby; africké riečne sú povahovo skôr ako stredoamerické

Gregor, predvčerom si riešil 330 litrov pre ameriku, včera už išla amerika do 1.000 litrov a chceš afriku do 330 litrov, dnes už sa tisícka ruší, lebo kamoš odišiel do UK. To si včera nevedel? Akosi sa mi to zauzľuje... ale už mlčím, do afriky nebudem kecať :x
Obrázok užívateľa
paloi

Images: 8
Has thanked: 3 times
Been thanked: 36 times

Poslaťod gogi » Uto 05. Jún 2012 20:36:31

Cichlidy chovám.A aj budem.Momentálne mám v hladáčiku tieto:Thysochromis ansorgei,Chromidotilapia guentheri,mno nedokážem ich na SK nájsť.Neviete poradiť?Ešte viac túžim po :Parachanna obscura+africana(ak je bližší záujem mám o nich jeden netypický článok na aquapage cz.pod názvom Parachanna obscura-stretnutie prvé,druhé,tretie) :wave:
Obrázok užívateľa
gogi

Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Poslaťod Gregor » Štv 07. Jún 2012 9:14:19

Gregor, predvčerom si riešil 330 litrov pre ameriku, včera už išla amerika do 1.000 litrov a chceš afriku do 330 litrov, dnes už sa tisícka ruší, lebo kamoš odišiel do UK. To si včera nevedel? Akosi sa mi to zauzľuje... ale už mlčím, do afriky nebudem kecať :x

nie nie zle si to pochopi sice tiez som to napisal jak dement priznavam1000 l. akvarium som mal objednane u jedneho znameho

ked som napisal tuto temu boli ryby uz premiestene nie v 1000lakva ale v200lkavrku 330l som komplůetne prerobil na tzv malawi a nechal tak. ostatne ryby boli zatial v200l akva. na druhy den mi vvolal znamy ze nema cas na to akva lebo odchadza do Uk asi cca na 1rok. tym padom som ostal s 330lakvariom ktore som musel vratit spat na americku lebo mi plany s1000kou padli a ty m padom aj moje malawi 330l:/ ale tak ako som pisal uz staci malo a sny sa rozplynu. cize ostavam pri amerike ale uz so zredukovanymi rybami len na occelatusy ostatne rybky su uz v dobrych rukach u akehosi madara od blavy co si po ne vcera dosiel.

co sa malawi tyka premylsam nad mojou200l ktora je teraz este na tyzden obsadena occeltusmi z dovodu zabiehania330ltrovky a tym padom by som mal 200l malwi alebo tanganika so zameranim na brichadi a lelelupi tie rybky som kedysi choval a su naozaj krasne a viem ze im nereba nejake velke akvarka ine by boli frontosy ktore potrebuju minimlan e300l na chov.

a 330l amrika cisto jednodruhove akvaria.

1000L padlo nadobro takze nemozem uz inak nic riesit...dakujem za pochop a prepacte za poplach ktory som rozputal....:/
Obrázok užívateľa
Gregor

Images: 19
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Predchádzajúci

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 43 hostia