takze po dlhodobom uvazeni som sa rozhodol vyskusat nakoniec aj AFRICKE cichlidy vybral som si biotop malawi.
moja americka nadrz skoncila nakoniec len s 3obyvatelmi a to je occelatus bichir a hrotocelec ostatne ryby poputovali do spolocnej nadrze na druhy koniec izby sice len 130L ale tak pokusime sa podarovat alebo predat:D
ale spat k malawi.
po dlhodobom sledovani videi,for a obrazkov som si povedaz le preco nie a zspominal som si na stare casi ked moje akvarko obyvali vtedy pre mna nezname ryby a to boloi MBUNY tlamovce ako yellowky a pseudotroheus.
zistil som preco mi miznu neonky v akvarku a tak som ryby dal prec a nasadil normalne spolocenske
casom som skusil zalozit mix americko africhkych cihlid ale nebolo to dobre pretoze stale bitky a sarvatky sa nedali pocuvat a sledovat pretoze vzdy ktosi padol a za obet nasilia inym rybam.
takze teraz som zalozil 330L malawi aspont teda pokusil som sa a som zvedavy ako mi to ohodnotite:D
VYBAVA NADRZE:
interny filter FLUVAL 800L/H+aktivne okyslicovanie
osvetlenie klasicke neonove
dekoracia kamene z hor pravdepodobne zlepenec z ropznym vyrezmi,a zahybmi na ukrytie mladych.
2velke dreva imitujuce padnute stromy.jablon,a hloh
substrat momentalne strk casom pouzijem piesok alebo jemnejsi strk
objem nadrze 330l.