Dnes som mal celkom zaujímavý zážitok, tak ma napadlo, že to tu napíšem, nech je trocha srandy v tomto smutnom svete...
Ráno 8.00 hod, sedím na bare a pozerám, čo nové na webe, maily, ako skoro každý deň. Nikde nikto. Zrazu šupa jak sviňa. Všetko sa zatriaslo, poháre na poličkách zadrnčali a aj so mnou na stoličke to riadne zatriaslo. Rozmýšľam čo sa stalo.
Idem pozrieť k akvárku, pozerám, ale nič... A zrazu ďalšia šupa. Ty volee! Som sa skoro posral. Srdce som mal v krku normálne. Všetko sa zatriaslo, normálne aj podlaha ako pri zemetrasení. Obzerám akvárko, ale nič nevidím... Hmmm, rozmýšľam, kukám, pobehujem... A zasa šupa!, rovno podo mnou. Utekám o poschodie nižšie pozrieť, že čo sa deje. A tam ožratý debil v monterkách, oči do X, s káľačkou v ruke. A trepe do steny rovno pod nádržou. Už mal vybitú dieru asi meter krát meter. Neviem, či som bol bledý, alebo červený, ale nechápal som absolútne nič. Tak sa ho pýtam, že čo robí? A on, že "veď búram nie?"
Ani som nevedel, čo mu mám povedať, ako som bol prekvapený.. Hore máš nad hlavou tri a pol tony akvárko, to čo robíš?! To skade si prišiel? A také podobné "prekvapenizmy" som na neho sypal.. Kukal na mňa a "čo teraz?", zapotil..
Neskôr vysvitlo, že tam prebiehajú búracie práce, bude tam nová prevádzka. Ale mne nikto nič nepovedal..
Tak som vypustil pol vody v oboch nádržiach a celé doobeda som počúval (aj cítil) "Knockin´ on heaven´s door"