kolko moze priblizne stat matros na taky kryt?komplet...ak by som si dal narezat doskytak to spravim aj ja nie je problem....len ten zo zekie sa mi celkom pozdava je tenky lahucky.....neviem ci lamino nebude casom robit problemy....ake mate skusenosti?
Tak cenu za materiál len na kryt ti nepoviem, dávala som robiť komplet obklad. Na moje prekvapenie veľmi slušná cena. Jasné, že je dosť ťažký, ale tých pár kíl je nič oproti váhe celého akvária. Na akvárium si dáš krycie sklá a s vlhkosťou nemáš žiadny problém. Prípadne si do krytu vieš urobiť odvetrávanie - vyrežeš do krytu otvor (kruh) a dáš tam také plastové mriežky (neviem si spomenúť ako sa to volá).
Pri tvojom akva 135x60 a výške krytu cca 10cm tam máš lamino niečo cez 1m2, ABS hrana(lepšie ako hranovacia páska kvôli vlhkosti, nejaké úchytky, spojovací materiál, s narezaním to nemôže byť viac ako za 40€
ved najhorsie je ze nemam ani predstavu o cenach a ich rozdieloch....spotrebu energie bude mat mensiu LED osvetlenie si myslim....ale to je asi vsetko....tak ryby planujem duboisi
Trošku posurfuj a rýchlo zistíš, že ledky sú drahšie, ale zase sa ti to vráti na elektrine, vodu presvietia výborne. Pre mňa osobne, čo sa týka montáže boli led pásy oveľa jednoduchšie - vysvetlil mi to predavač z elektra a zvládla som. Na ledkách sa mi páči aj efekt pohybu hladiny, čo u trubíc nevidíš.