Od ktoreho vyrobcu nove akva??

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: Od ktoreho vyrobcu nove akva??

Poslaťod PIETRO » Pon 16. Jan 2012 19:02:24

admin píše:Ponúk na internete je veľa, ale ak by som si mal vybrať z týchto dvoch ponúk( druhý je cenzúrovaný). Tak jednoznačne Akvaobchod.sk :yes Dobrý prístup, možno sa budeš vedieť s ním dohodnúť aj na cene. Druhý nebudem komentovať ( Je to intrigant) :smoke .

:hi Zdar chalani už delší dobu pozoruji jak si zde neustále dobíráte pana .I.F.
mohu vědět proč???
Neustále probíráte člověka,kterého ani pořádně neznáte ale pomlouvat vám jde jako by jste ho znali 100 let.Mám tady s vašich debat smíšené pocity a také bych se nedivil až jednou ty vaše srandičky skončí u soudu.
To není žádná sranda vážení to je pomluva a znehodnocení firemní značky.
Takové problémy byly i na našem webu (českém). Nakonec to skončilo u právníku a celou záležitost dali řešit soudní cestou.Administrátor fóra dostal tučnou pokutu a hrozí mu zákaz internetové činnosti (provoz stránek).Mi se tento přístup vůbec nelíbí a rozumně uvažující člověk se musí jednoznačně s mým názorem ztotožnit.
Máte zapotřebí pořád na někoho házet hnůj??
Závěrem prosím Admina tohoto fóra o zrušení mé registrace a dalších věcí,které jsem zde v dobré víře vložil.
Já mám zájem debatovat ale na seriózních stránkách.
S Pozdravem P.B.
Obrázok užívateľa
PIETRO

Images: 6
Has thanked: 2 times
Been thanked: 20 times

Reklama

Poslaťod Rostratus » Pon 16. Jan 2012 19:18:24

Poprosím ťa Pietro, napíš mi meno administrátora danej stránky, názov domény ktorú prevádzkuje a meno dotyčného, ktorému bolo ukrivdené. Ak si úprimný tak to sem verejne napíšeš. Viac som napísal priamo tu: viewtopic.php?f=25&t=2431

A keď sme pri tom ohováraní tak ďalšie "ohováranie" respektíve výmena názorov nájdeš tu:
viewtopic.php?f=25&t=147

Ale veď ty vieš. P.S.: prečo si citoval tento text. Pod cenzúrovaným textom môže byť viacej obchodov a linkov, ktoré sú cenzurované. Ako si na to prišiel, že je to práve menovaný?
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod PIETRO » Pon 16. Jan 2012 19:45:56

Jsem nestaraný a upřímný informace bohužel nebudu uveřejňovat na internetu. Stránky patřili mému kolegovi a nejednalo se o akvaristiku!!!! Osobně proti tvé osobě nic nemám.Jen mám strach aby to nedopadlo jako u nás na Tlamovcích WDS kde to vypadá jako na bojišti.
Obrázok užívateľa
PIETRO

Images: 6
Has thanked: 2 times
Been thanked: 20 times

Poslaťod romco » Sob 07. Apr 2012 10:28:57

chcem sa spytat kto ma akva od firmy SEHA...
ako ste spokojny...rozmyslam ze objednam odtial....chcel som zo zekie ale tam sa dlho caka.....
oplati sa pockat alebo mozem kludne objednat zo Seha...diky za nazor ;)
Obrázok užívateľa
romco

Has thanked: 7 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod l_laco » Sob 07. Apr 2012 15:01:06

Ja mám od nich akvárium:
http://cichlidportal.sk/phpBB3/viewtopic.php?f=26&t=2423&start=40
Dodanie a rozmery som dohadoval s p. Haluškom. Všetko prebehlo hladko, akvárium je OK .. len tá doprava nebola zadarmo ;) ale inak maximálna spokojnosť. Ak budem nabudúce riešiť nejaké akva, tak znovu od nich. :yes
Obrázok užívateľa
l_laco

Images: 100
Has thanked: 12 times
Been thanked: 44 times

Predchádzajúci

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 78 hostia