salonka píše:Tvoja reakcia mne v štýle "Alebo si len potrebovala "pustiť žilou"? " potvrdila len to,ako mi nestojíš za to,aby som sa tu zahadzovala s Tvojimi následnými sprostými výpadmi voči mojej osobe len preto,že som sa neváhala k veci vyjadriť.
Svoje som napísala.Myslím,že to bolo dosť jasne napísané,čo si o tom myslím.
salonka píše:Náhodou som po dlhej dobe zavítala nedávno aj na tento portál a nestačím sa čudovať,akého predstavenia ste tu schopní,spolu s Vašim "kolegom".Verím,že som sa slobodnom portáli a preto napíšem svoj názor.A či sa vám môj názor páči,alebo nie, tak verte, že spôsob,akým si tu s obrovským nadšením ventilujete svoje urazené mužské ego na jednom členovi tohto fora,považujem za prízemný,úbohý a od serioznosti dospelého muža to má na míle ďaleko.
salonka píše:Ale ak by ste sa mal čo k čomu,postavíte sa k tomu chlap a nebudte to tu riešiť ako malý chlapec.Zoči voči to už nemusí byť také hrdinstvo.
salonka píše:Verím,že Vaša reakcia v ničom nebude zaostávať za všetkými,čo sme už mali možnosť čítať,ale proste nedalo mi,aby som sa neozvala,že to,čo tu predvádzate je obyčajná a úbohá špinavosť!
Jesky píše:Už sa nato vyserte..už sa to ani nedá čítať... PROSTE SA IGNORUJTE A HOTOVO !
MEPHISTOCICHLIDS píše:Samec z deformovanými žiabrami a samica s potomstva jeho brata , presne takéto skvosti produkujú experti na akých sa tu hráte . Je mi vás úprimne ľúto .
MEPHISTOCICHLIDS píše:Samec z deformovanými žiabrami a samica s potomstva jeho brata , presne takéto skvosti produkujú experti na akých sa tu hráte . Je mi vás úprimne ľúto .
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť