Nemecký odchov P. altum

Diskusia o skalaroch

Re: Nemecký odchov P. altum

Poslaťod stiff » Pia 19. Aug 2011 10:23:18

Ja mám tiež gmail a v pohode, takže chyba je niekde inde.. Majú tam problémy so spambotmi, podobne ako aj tu, takže registráciu musí schváliť administrátor.. Mne to trvalo 3-4 dni, kým som sa mohol prihlásiť. Na začiatku si vyžiadali odpoveď, kde treba uviesť prihlasovacie meno a ešte nejaké údaje, podľa ktorých ťa vedia odlíšiť od robota.. Potom už odoslali aktivačný link a išlo to.
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Reklama

Poslaťod perchess » Pia 19. Aug 2011 13:28:13

No, vyzerá to zaujímavé fórum. Keby mal človek toľko času koľko potrebuje, stálo by to za to sa regnúť a poštudovať. Ja som rád že stíham sledovať Cichlidportal a sem-tam aj niečo iné :time :time
Obrázok užívateľa
perchess

Images: 61
Has thanked: 15 times
Been thanked: 26 times

Poslaťod stiff » Pia 19. Aug 2011 14:28:18

Po dlhšej dobe a po nedávnom čítaní na finarame som si opäť prečítal jednu debatu na cichlidae.com.

Kód: Vybrať všetko
http://www.cichlidae.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=5857

Sú tam super fotky altumov aj jednej peknej nádrže z Fínska a tak isto aj jeden zaujímavý komentár od Heiko Blehera. :)
Obrázok užívateľa
stiff

Poslaťod chrust » Uto 20. Mar 2012 22:15:36

stiff píše:
jovan píše:
A ty Števo nedráždi.!....moji /1pár/ 3 týždne čistí podložku.......
Inak Forkel aj s Linkem sú v Nemecku asi jediní,kto vie s týmyto rybami robiť.

:wave: No musel som trocha podráždiť, lebo už som nedočkavý aj ja... Môj pár sa konečne rozkukal po viac ako pol roku, tak som nedočkavý.. :chuckle

Na tej web vidno, že existuje viacero línií altumov, aj keď sa všetci naťahujú na tom, že altum je len jeden.. Ja mám Linkeho líniu, ale tá Siegristová je masaker (červená)! Inak z tých tvojich, ak sa podarí, si rezervujem pár ks, ok?

Pistik toto si mal na mysli?

F1 generacia, 29 stupnov, 38 microsiemens, ph 6,5. Tieto mam z Neuchatel-u, chlap vravel francuzsky ja nemecky, takze som si velmi nepokecal, kedze moja francuzstina je na urovni "voulez vous couche avec moi?"
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok užívateľa
chrust

Images: 8
Been thanked: 2 times

Poslaťod stiff » Str 21. Mar 2012 7:59:52

Pekné sú, som zvedavý čo z nich vyrastie, že či budú rozdiely v tej farbe... Nech sa ti s nimi darí :hi
Obrázok užívateľa
stiff

Poslaťod jovan » Pia 23. Mar 2012 20:06:01

No pekné teda sú...., a ak sú to fakt F1 PA /môj subjektívny názor že nie/,tak potom museli byť mastné.Tie parametre vody čo si udal sú v praxi nedosiahnuteľné ,lebo pri ph 6,5 a 1,2°N a 29°C sa neudržia žiadne uhličitany v nerozpustnom stave a tým pádom reakcia vody padá na 5 a nižšie.
Inak sú fakt veľmi pekné ,len nejako mi tam to červené linkovanie v plutvách dáko podozrivo nesedí.

Kukni tu sú F1
Kód: Vybrať všetko
http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=67869
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Poslaťod perchess » Pia 23. Mar 2012 23:00:56

jovan píše:No pekné teda sú...., a ak sú to fakt F1 PA /môj subjektívny názor že nie/,tak potom museli byť mastné....Inak sú fakt veľmi pekné ,len nejako mi tam to červené linkovanie v plutvách dáko podozrivo nesedí.

No v tomto sa ja nevyznám, čo je to podľa teba? Čo ti nesedí na plutvách? Fotka môže klamať, čo sa farebnosti týka. Viem že máš altumy, takže to máš "v oku", ako sa hovorí. Ozaj, mohol by si aj ty dať nejakú fotku, nech trocha poslintáme....
Obrázok užívateľa
perchess

Images: 61
Has thanked: 15 times
Been thanked: 26 times

Predchádzajúci

Späť na Pterophyllum cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia