ja suhlasim s bobom, az na to, ze by som to "aj vyrobit" zvladol - sklo by som si dal narezat sklenarom a potom to lepenie uz nie je problem, nakolko som si uz podobne sam vyrobil cca 40l odchovne AQ, aj ked tak ci tak toto je vacsia praca, k tomu pozhanat tie medene vstupky a .... Tiez z praktickeho hladiska vidim ten zalepeny otvor nie idealne v tom, ze sa pomoze aj pokazit cerpacia hlava....
Ja mam nieco podobne, co mi poradil p.Fotko, priamo vlepene do AQ ako vstavany interny filter a som velmi spokojny, aj ked estetika AQ je tymto riesenim urcite obmedzena a tiez akakolvek vymena medii, aj ked ju viem spravit kedykolvek a ryby sa uz az tak neplasia, ak mam na to cas a skusenosti tiez pomohli.... Tiez vidim cistocne problem s vyssim rizikom vytopania, resp. uniku vody, kedze uz z AQ idu von hadicky v kt. stale preteka voda + externy filter je vlastne dalsia nadrz, aj ked podobne, ale snad mensie riziko je aj pri samotnom AQ, ktoreho realna zivotnost bude bohvieaka...
Funkcnost Adminovho filtra ale bude urcite vyborna a klobul dole pred zrucnostou , mne by to urcite trvalo 3x dlhsie.