ivca161 píše:Dnes som bola v elektre a kúpila som osvetlenie, zatiaľ len studená biela, uvidím ako bude svietiť a podľa toho tam doplním modrú.
peca píše:ivca161 píše:Dnes som bola v elektre a kúpila som osvetlenie, zatiaľ len studená biela, uvidím ako bude svietiť a podľa toho tam doplním modrú.
ivca, môžeš pls hodiť aktuálne ceny jednotlivých komponentov..... dik
peca píše:no veru dost, hlavne tie LED-ky, myslim ze sa daju zohnat aj lacnejsie.... inak bude ti stacit ten 18 w zdroj ??? , to mas tak max. na tri metrove pasy.......
ivca161 píše:peca píše:no veru dost, hlavne tie LED-ky, myslim ze sa daju zohnat aj lacnejsie.... inak bude ti stacit ten 18 w zdroj ??? , to mas tak max. na tri metrove pasy.......
Možno dajú, ale nechce sa mi ich veľmi objednávať z netu. Chlapík mi to vypočítal, budú mať dokopy 15 W. Ak budem dávať aj modré, tie budú mať tak či tak vlastný zdroj.
peca píše:ivca161 píše:peca píše:no veru dost, hlavne tie LED-ky, myslim ze sa daju zohnat aj lacnejsie.... inak bude ti stacit ten 18 w zdroj ??? , to mas tak max. na tri metrove pasy.......
Možno dajú, ale nechce sa mi ich veľmi objednávať z netu. Chlapík mi to vypočítal, budú mať dokopy 15 W. Ak budem dávať aj modré, tie budú mať tak či tak vlastný zdroj.
A to tie modré musia mať svoj vlastný zdroj ? Nemôžu byť tie pásy biele aj modré cez jeden zdroj ??? (myslím prípad, kedy by ten zdroj bol silnejší, napr. 30 W...?
heno96 píše:Môžu byť, ale potom by sa nedali zapnúť modré LED-ky skôr ako biele a vypnúť ich neskôr. Inač veľmi pekné akva
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia