Ako cistit akvarium ked je tam piesok ?

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: Ako cistit akvarium ked je tam piesok ?

Poslaťod l_laco » Str 14. Mar 2012 9:07:08

Myslel som to presne tak ako som to napísal, všeobecne a ak to niekto zoberie osobne je to jeho vec ;) Ak by mi už nezáležalo na tom potrubí, určite by mi nebolo jedno že splachujem svoj piesok.
Ale máš pravdu, toto sem už nepatrí ...
Obrázok užívateľa
l_laco

Images: 100
Has thanked: 12 times
Been thanked: 44 times

Reklama

Poslaťod Rasto_2001 » Str 14. Mar 2012 21:23:02

l_laco píše:Myslel som to presne tak ako som to napísal, všeobecne a ak to niekto zoberie osobne je to jeho vec ;) Ak by mi už nezáležalo na tom potrubí, určite by mi nebolo jedno že splachujem svoj piesok.
Ale máš pravdu, toto sem už nepatrí ...

neboj v pohode, nezobral som to osobne, skôr som to myslel zo žartu.
inač raz som mal taky odkaľovač ktorý bol napojený na vzduch, ten vytláčal vodu smerom hore a cez latkove vrecusko sa voda vracala nazad - myšlienka fajn ale funkčnosť .....
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Poslaťod huhu » Štv 15. Mar 2012 14:52:59

Ja som mal tiez take, akurat som to "zdokonalil", dal som medzi tie rurky cerpadlo z fontanky (aj tak ho mamka velmi nepouzivala :D).
A potom to zacalo mat aj funkcnost, pekne to tahalo vodu z dna a ta prepadavale cez tu "ponozku" spat a necistoty ostali v nej...
huhu

Images: 10
Has thanked: 9 times
Been thanked: 7 times

Predchádzajúci

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 88 hostia