to spravím pri výmene vody dám preč polku a v pohode dvaja dvihnú 60kg na stojan to e len 126L nádrž to nieje moc postup mám síce opační ale keď je možnosť kúpi akv. a rýb tak si kúpim to je logické
Voda bude už zabehnutá lebo sú tam zabehnuté filtre tak voda do soboty obeda bude zabehnutá to mi povedal chvateľ ze sa to takto môže spraviť a ja sa toho držím lebo tomu chovateľovi verím
Prečo by som ho mal vypustiť mi povedz teraz ta nechápem ? Akv. som napustil aby sa do soboty zabehlo tak prečo by som ho mal teraz vypúšťať ? Daj mi dôvod veď predsa filtre sú zabehnuté tak ja v tom nevidím problém voda sa stihne zabehnúť .
no lebo asi manipulovat s napustenim akv. je kravina, aj ked len z polovice. este ho budes musiet osadit presne na stojan na podlozku/polystyren a pri tej vahe neviem ako..uz ked si tento opacny postup zvolil, tak by som vypustil 1/3 -1/2 vodu do suda, zbytok do odpadu (alebo nechal na polievanie kvetov ) a az po osadeni na stojan napustil naspat a dopustil cerstvou z vodovodu. medzitym daj filtre do vedra s vodou z akv. aby neuschli.
Ja potrebujem dať do akv v sobotu ryby tak preto som ho napustil ale je to jedno či som ho napustil teraz alebo potom šak s neho vypustým polku a to dvihnem veď mám trochu
aha, cize v sobotu idu ryby a stojan budes mat az v stredu?? velmi zvlastny postup, prepac ale pripada mi trosku detsky..hura rybky..co tak dohodnut odber ryb az ked budes mat hotove akv a aspon na stojane?