Samicka yellowky bude mať malinke. ako postupovať??

Diskusia o cichlidách z jazera Malawi

Re: Samicka yellowky bude mať malinke. ako postupovať??

Poslaťod heno96 » Uto 21. Feb 2012 15:11:59

Samici by stačilo tam dať iba jednu skalu a filter, ja osobne nechávam samicu celý čas nosiť v spoločnej nádrži a potom keď nosí niakych 18-20 dní a potom ju prelovím do odchovného pokiaľ vypustí mladé. Mladé tam môžeš dať až keď budú mať 3-4cm ale nedá sa zaručiť či ich iné ryby nezožerú.
Obrázok užívateľa
heno96

Has thanked: 12 times
Been thanked: 21 times

Reklama

Re: Samicka yellowky bude mať malinke. ako postupovať??

Poslaťod Nawi » Uto 21. Feb 2012 21:49:28

Nataly píše:Pekný večer :mrk

Minulý pondelok sa mi vytreli tlamovce druhu Labidochromis caeruleus Yellow, samička má pod tlamou akokeby nafúknutý vak a skoro vôbec nežerie.
No bála so sa ju nechať u ostatných, aby neublížili jej alebo nebodaj drobcom ktorých nosí v tlame. Dala som ju do cca 10l akvária, má tam piesok,kamene a aj filter. Spravila som dobre, alebo som ju nemusela oddeľovať?
Drobcov by som kŕmila ARTÉMIOU. Vyklepávať samičku nechcem, nechám to na nej, nech si ich vypľuje kedy ona bude chcieť. :nod
+ Kedy môžem malé začleniť do spoločného akvária?

Veľmi pekne Vám ďakujem za odpoveďe. Cením si ich. :mrk

suhlasim,samici tam staci nejaka skrysa kam by sa mohla ukryt,akva moze byt aj bez strku.mlade mozes zaclenit aj ked budu mat cca 3cm,no to zalezi ae velke ryby plavaju v spolocnom akva.
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Images: 0
Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Predchádzajúci

Späť na Malawi cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia