Ako upravit filter-trocha iny pohlad.

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Ako upravit filter-trocha iny pohlad.

Poslaťod miroslav2740 » Sob 11. Feb 2012 18:12:33

Ked pouzivam tieto hubky na umyvanie riadu doma tak kazde 2tyzdne ich menim lebo sa drobia ,tak si neviem predstavit keby som ich mal menit dajme tomu raz za mesiac tak ten filter ani neosidlia nit.bakterie..Dufam ze nenajdem k tomuto videu 2diel lebo dovie ako su natom tie rybky. Ale ak najdem dake podobne video tak bude nenadvezujuce pokracovanie ako nerobit akvaristiku. :wave:
miroslav2740

Images: 10
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Reklama

Poslaťod bobo242 » Pon 13. Feb 2012 14:54:09

Nechapem taketo videa.. sak ten chudacik ani nevie ze trepe 2 na 3, este tym priblblym tonom.. chcel som sa tiez pobavit ale kedze to bolo myslene vazne, akurat som sa nas.al. Dufam len ze nikto nebude odfiltrovavat zly a skodlivy plankton podobnym sposobom, ved sa to robi uplne inak !! :rofl Tusim sera alebo kto vyraba ze - antiplanktonol - ale neni k tomu videonavod. Podla skusenosti dalsich odbornikov sa to davkuje cca 12,4556 g na 5 l chlorovanej vody z kohutika.. ale to som len pocul, video som nevidel..
Obrázok užívateľa
bobo242

Images: 49
Has thanked: 3 times
Been thanked: 26 times

Poslaťod TomasNoga » Ned 19. Feb 2012 23:13:08

A najlepšie, filter umyjeme pod tečúcou vodou, nie vodou z akvária to je nejaký expert, asi s tím doma pravidelne filtruje vodu a nepochopil som prečo dával tie kamienky preč. Ten chlapík asi fakt nemá doma akv. a nemá nič spoločné s chovom rýb s akv. Je to fakt nejaký Expert. Chlapci máme sa čo učiť od takýchto Expertov. :D
TomasNoga

Images: 0

Poslaťod Pain » Sob 25. Feb 2012 22:59:17

Určite by som to neumyl pod tečúcou vodou.A tá hubka je veľmi hustá a tie kamienky sú potrebné no nič aspoň sme sa pobavyli. :chuckle
Obrázok užívateľa
Pain

Images: 12
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod TomasNoga » Ned 26. Feb 2012 0:59:27

Tak to som sa riadne pobavil :) takto to vyzerá keď chce niekto za machrovať a vyrobiť niečo čo by sa nemalo robiť a tá pena čo tam bola tak dať ju na vípusť s filtra aby sa nám nevírila voda no že husté teda :)
TomasNoga

Images: 0

Predchádzajúci

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 14 hostia