tropheusy vsetky K.O. - viete poradit?

Diskusia o chorobách a liečbe cichlíd

Re: tropheusy vsetky K.O. - viete poradit?

Poslaťod bobo242 » Pia 10. Feb 2012 8:07:27

tomato píše:pohoda beriem.
ja som aj premyslal ci to tu dam na forum, lebo som ocakaval vela odpovedi typu nezabehnuty filter atd. a viem ze to problem nebol
ale prave preto som to tu dal lebo ma zaujma ze co to mohlo byt kedze ja to nechapem, akurat zaujmave je ze posledny krat ked som ich krmil tak som im uz dosypal posledne krmivo z plechovky ale to s tym asi nic nebude mat... takze neviem a dost ma to vcera odpisalo... :cry

nechcem spochybnovat tvoje skusenosti ani znalosti, ale nebolo by predsa lepsie zmerat NH4 a vylucit definitivne tuto pricinu?
Obrázok užívateľa
bobo242

Images: 49
Has thanked: 3 times
Been thanked: 26 times

Reklama

Poslaťod Matej » Pia 10. Feb 2012 8:12:46

veverka píše:
Matej píše:
veverka píše:napisala som do tejto temy prispevok a preco tu nieje?

Ahoj, je to v inej teme, stranka sa presuva na novy server, nejaku dobu to trva a podla toho ake pripojenie pouzivas moze sa stat ze si este pisala prispevok na stary server a teraz uz vidis stranku z toho noveho. Toto sa bohuzial inak spravit neda a par prispevkov sa strati. Jedine porovnavat databazy a presuvat udaje ale to je zbytocna komplikacia.

Nikde nieje moj prispevok vydiet to uz podla bodou a tym padom tu nebudem prispievat.

Precital (a) si si vobec co som ti napisal??? :crazy:
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod tomato » Pia 10. Feb 2012 8:54:46

hodnota Nh4 0mg/l co sa tyka tropheusov tak to somnou pekne zamavalo.ale na druhej strane dnes mi manzelka oznamila ze cakame prirastok do rodinky co mi nepomerne zlepsilo naladu. :) Prepacte viem ze je to uplne off topic ale musel som sa podelit s radostnou spravou ;)
Obrázok užívateľa
tomato
Moderátor
Moderátor

Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Poslaťod jusko » Pia 10. Feb 2012 9:00:49

Tak Ti a aj manželke gratulujem, aspoň taká náplasť na to , čo sa Ti stalo s rybami.
Obrázok užívateľa
jusko

Images: 0
Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Poslaťod bobo242 » Pia 10. Feb 2012 9:11:15

tak gratulujem a drzim palce. chvilu ti nesedel vyraz tvare v avatare s touto temou, ale uz je to zase v poriadku :mrk .
Obrázok užívateľa
bobo242

Poslaťod tomato » Pia 10. Feb 2012 9:32:44

tak naplast vyborna! Ryby budu nove, tie sa daju kupit aj ked to zamrzi. Inak ten ohrievac co mam je funglovka jager nemal som nikdy s nimi problem, ale asi to vyzera ze tentokrat zradil. Inak si to uz vysvetlit neviem.
Obrázok užívateľa
tomato
Moderátor
Moderátor

Been thanked: 5 times

Poslaťod bobo242 » Pia 10. Feb 2012 9:41:22

tomato píše:tak naplast vyborna! Ryby budu nove, tie sa daju kupit aj ked to zamrzi. Inak ten ohrievac co mam je funglovka jager nemal som nikdy s nimi problem, ale asi to vyzera ze tentokrat zradil. Inak si to uz vysvetlit neviem.

Teda pricina je zasah elektrickym prudom :O ? To by som ten ohrievac niekomu oplieskal o hlavu ked je novy.
Obrázok užívateľa
bobo242

Poslaťod Rado » Pia 10. Feb 2012 10:23:23

Pripájam sa ku gratulantom k dobrej správe!!! Ak to bol ohrievač, treba ísť do predajne, zaraziť ho predavačovi-čke do :moon , zalomiť ho tam a saomzrejme zapojiť do siete. Potom dĺĺĺho vysvetluj ako sa mali tvoji trofíci, keď na tom boli rovnako.
Obrázok užívateľa
Rado

Images: 8
Been thanked: 14 times

Poslaťod terrible » Pia 10. Feb 2012 11:12:45

Myslím, že predavač za to nemôže, skôr výrobca by si to zaslúžil. Ak je v záruke a preráža, tak by sa pri reklamácii možno dala žiadať aj náhrada spôsobenej škody, ale obávam sa, že by to bolo na dlhé lakte. Ale asi by som to skúsil.
Obrázok užívateľa
terrible

Has thanked: 6 times
Been thanked: 14 times

Poslaťod bobo242 » Pia 10. Feb 2012 11:40:21

Rado píše:Pripájam sa ku gratulantom k dobrej správe!!! Ak to bol ohrievač, treba ísť do predajne, zaraziť ho predavačovi-čke do :moon , zalomiť ho tam a saomzrejme zapojiť do siete. Potom dĺĺĺho vysvetluj ako sa mali tvoji trofíci, keď na tom boli rovnako.

Aby to nedopadlo tak, ze by sa predavac/ka zacal/a dlho vselico vypytovat a zdrzovat to vysvetlovanie :rofl .

terrible píše:Myslím, že predavač za to nemôže, skôr výrobca by si to zaslúžil. Ak je v záruke a preráža, tak by sa pri reklamácii možno dala žiadať aj náhrada spôsobenej škody, ale obávam sa, že by to bolo na dlhé lakte. Ale asi by som to skúsil.

Jasne ze netreba napadat predajcu, ja som to konkretne myslel tak ze to treba silno reklamovat. S tou nahradou skody..u nas?.. jedine sudnou cestou, cize asi to tu zatial nema zmysel, mozno niekedy v buducnosti..Inde by vysudil celkom peknu sumu, ked usudime ze to mohlo ohrozit aj jeho zdravie alebo zivot, ale na Slovensku? To by som chcel vidiet a budem prijemne prekvapeny, ked by sa to niekomu podarilo v podobnom pripade.
Obrázok užívateľa
bobo242

PredchádzajúciĎalší

Späť na Zdravie, choroby a liečba cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 17 hostia