kofola píše:pristas podla bezne dostupnych informacii je to pomaly rastuca ryba.
Ok ale za 2 roky cca 3-4cm-ked to ma tak byť tak pohoda-ale nejak sa mi to nezda. Ale za tie roky nesledujem aby im niečo chybalo-vytieraju sa jak cigani Ako je to u Vas ostatných?Tušim Jusko,dkollar sa venuju im viac-alebo ostatny?
netreba sa ponahlat.. vela zalezi od toho kolko maju v akvarku miesta. ja mam vo svojej 450-tke dokopy 9 ryb, takze maju miesta kolko chcu. cim viac ryb, tym porastu pomalsie. by som tipoval...
Som sa na inom portáli dočítal, že Cyrtocara moorii sa odporúča chovať v nádržiach od 800 litrov! To sa mi zdá trochu veľa, nestačila by im povedzme 500-ka? Chováte ich v takých obrovských nádržiach?
Vzhledem k nově objeveným nejasnostem ohledně zbarvení mláďat Cyrtocara moorii prosím všechny, kdo tyto ryby chováte, abyste mi zaslali fotku dospělého samce a fotku mláďat ve velikosti 2-3 cm. Uveďte rovněž "zdroj" Vašich ryb, nejlépe lokalitou výskytu. Fotky nebudou nikde publikovány bez Vašeho výslovného souhlasu při dodržení autorských práv. S výsledky výzkumu budete samozřejmě seznámeni. Děkuji. vladimir.srp@volny.cz