Vonkajši Filter

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Vonkajši Filter

Poslaťod jusko » Štv 26. Jan 2012 7:58:50

hladkyp píše:
jusko píše:Jasné, veď keď ju minieš, tak máš kamoša, čo Ti ju pošle. :lol:

Vieš ako sa hovorí: V núdzi poznáš kamaráta.

Viem, veď si na jeho portály varený - pečený. :inlove
Obrázok užívateľa
jusko

Images: 0
Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Reklama

Poslaťod hladkyp » Štv 26. Jan 2012 8:12:17

jusko píše:
hladkyp píše:
jusko píše:Jasné, veď keď ju minieš, tak máš kamoša, čo Ti ju pošle. :lol:

Vieš ako sa hovorí: V núdzi poznáš kamaráta.

Viem, veď si na jeho portály varený - pečený. :inlove

Však keď tu to ide dolu vodou a celé sato tu točí iba okolo jedného.
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 20 times
Been thanked: 5 times

Poslaťod jusko » Štv 26. Jan 2012 8:16:20

To je Tvoj názor...
Obrázok užívateľa
jusko

Images: 0
Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Poslaťod hladkyp » Štv 26. Jan 2012 8:18:32

jusko píše:To je Tvoj názor...

Som rád , že ho akceptuješ. :yes :yes
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod Matej » Štv 26. Jan 2012 10:12:37

No uz len na tom druhom fore to ide hore vodou :) Preteky v tom kto ma uzsie plecia a vopcha sa hlbsie do urciteho otvoru :)
Ale komu sa kde paci nech tam chodi samozrejme, niekto hlada informacie ktore su tu, niekto sa podlizuje majitelovi obchodu koli nejakej zlavicke ci darceku :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod stiff » Štv 26. Jan 2012 10:19:19

hladkyp píše:Však keď tu to ide dolu vodou a celé sato tu točí iba okolo jedného.

Na to si ako prišiel? Niekedy sa nestíham diviť ľudskej "múdrosti"... :D Niekomu trvá dlhšie, kým zistí, kde je sever.. Pozdravuj.. :hi
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod hladkyp » Štv 26. Jan 2012 11:14:57

stiff píše:
hladkyp píše:Však keď tu to ide dolu vodou a celé sato tu točí iba okolo jedného.

Na to si ako prišiel? Niekedy sa nestíham diviť ľudskej "múdrosti"... :D Niekomu trvá dlhšie, kým zistí, kde je sever.. Pozdravuj.. :hi

Ja som len vyjadril svoj názor. Ale pokiaľ ho máš problém prijať, tak sa ti ospravedlňujem.
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod Matej » Štv 26. Jan 2012 11:37:54

hladkyp píše:Ja som len vyjadril svoj názor. Ale pokiaľ ho máš problém prijať, tak sa ti ospravedlňujem.

Nazor ti nikto neberie, ale ked povies ze toto forum ide dolu vodou a ako porovnanie uvedies ine forum kde snad najviac prispievajuci a najdlhsie aktivny clen (tropheusik) takto vyklepava ryby a este sa nehanbmi to verejne prezentovat tak potom fakt neviem co ide dolu vodou :))

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q44HARVeJJs[/youtube]
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod hladkyp » Štv 26. Jan 2012 11:56:39

Matej píše:
hladkyp píše:Ja som len vyjadril svoj názor. Ale pokiaľ ho máš problém prijať, tak sa ti ospravedlňujem.

Nazor ti nikto neberie, ale ked povies ze toto forum ide dolu vodou a ako porovnanie uvedies ine forum kde snad najviac prispievajuci a najdlhsie aktivny clen (tropheusik) takto vyklepava ryby a este sa nehanbmi to verejne prezentovat tak potom fakt neviem co ide dolu vodou :))

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q44HARVeJJs[/youtube]

ja som neporovnával toto forúm z iným foróm. Mne je jasné , že je tu viacej užívateľov ako inde, je tu veľmi veľa kvalitných príspevkov samozrejme aj od teba, len som napísal, že sa mi zdá že to tu ide dolu vodou. Uvediem prečo. V poslednej dobe sa tu debata rozvinie iba v tedy keď sa tu spomenie Fuljer. Aj to len iba vtedy ak ho treba dodrbať a ohovárať. Čo viem, že si tu všimlo viacej ludí. Ale ak si myslíš , že to tak má byť ja ti tvoj názor neberiem. To že ja som aj na viacerých fórach je moja súkromná vec. A podľa môjho názoru je toto fórum o akvaristike. Tak ak máš problém s tým , že uvediem kde som nakúpil a zakoľko čo bolo okolo toho tak mi to napíš do súkromnej správy , alebo mi to prídi povedať osobne. Pokial by som mal zlú skúsenosť tak by som ju tiež vyjadril. Na fórach ide podľa mňa v prvom rade o to aby si ľudia navzájom pomáhali a nie ohovárali sa, aby sa v prípade vyvarovali zlého nákupu. Ak sa mýlim tak ma oprav, poprosím ale do súkromnej správy, lebo ku tomuto ja už nenapíšem absolútne nič. Ak máš voči mne niečo tak mi to prídi povedať osobne a neskovávaj sa za NICK.
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod Matej » Štv 26. Jan 2012 12:29:37

Ja sa za nic neschovavam, Matej je moje meno nie nick. Pisem ti priamo co si myslim, aj o tom je podla mna forum.

A teraz k tomu kam toto forum speje a podobne, chodim na toto forum este o nieco dlhsie ako ty a nikdy az donedavna tu neboli ziadne rozbroje okolo toho pana, proste tu mal cenzurovane meno v prispevkoch koli jeho osobnemu konfliktu s adminom, bolo a stale ma je prd po tom z coho to vzniklo. A takisto to bolo jedno vsetkym ludom tu.

Potom ale do toho zacal ten pan vrtat, pretoze sa mu to pochopitelne nepacilo, ale nie aby to vyriesil nejako rozumne ako chlap ale zacal pisat sukromne spravy konkretnym uzivatelom, aj mne aj inym, a par z tych ludi sa mu podarilo pretiahnut na svoju stranu. Najlepsie sa mu to podarilo prave u spominaneho tropheusika, ktory nasledne mne a urcite aj inym zacal vypisovat aby sme sa nemiesali do konfliktov, ze keby sme len vedeli ako strasne admin ublizil tomu panovi a podobne kraviny... nasledne odtialto odisiel, zalozilo sa druhe forum a spominany pan dokazal este na svoju stranu pretiahnut par dalsich ludi, vratane teba, ktori sa ho teraz strasne snazite zastavat...

Z tohoto sa tu teraz vytvorili nejake dve proti sebe stojace skupiny, na jednej strane som napriklad ja, ktory drzim stranu adminovi a nepacia sa mi tie rozbroje ani praktiky toho pana, je mi jedno co sa kedy stalo, sudim len podla toho ako sa chova a co robi teraz. Na druhej strane si ty a par dalsich ludi ktorych naklonnost si ziskal ten pan, ci uz osobnym odovzdanim rybiek na ceste, nejakym tym darcekom alebo len sikovne podanym pribehom tak aby to vyznelo jednoznacne v jeho prospech.

Toto forum je komunita roznych ludi, vzdy sa tu budu tvorit aj urcite konflikty, ludia sa na niecom zhodnu a na niecom nie, obcasne hadky su normalne. Sam som sa tu niekedy aj nechtiac zaplietol do hadky, tych konfliktov tu bolo viacero ale nikdy to nesposobilo vacsi presun ludi. Toto je ojedinely pripad a prave preto si treba zlozit klapky a pozriet sa na situaciu realne. Kazdy konflikt doteraz sa tu riesil "nahlas" v specialnej sekcii, len tento jeden sa viedol po tajomky v sukromnych spravach, kde sa stvalo proti adminovi tohoto fora a pretahovali sa ludia na ine forum.

Admin tohoto fora je pre mna kamarat, clovek ktory zdiela moje hobby, venuje mnozstvo casu tejto stranke na ktorej sme mnohi nasli kopu informacii a radi sem chodime, nakoniec, asi by tolko ludi pravidelne neprispievalo na chod portalu keby to tak nebolo ... takze ked sa potom niekto podlym "zakopovym" systemom, potajomky cez spravy, snazi znicit adminovu snahu a ovplyvnuje ludi zavadzanim a polopravdami .., potom nemoze cakat ze mu jadro tejto komunity bude tlieskat a fandit, ale prave ze sa na neho zosype vlna kritiky ... a to sa prave teraz deje.

Na ktore fora sa ty rozhodnes chodit to je cisto len tvoja vec, musis ale chapat ze kazde forum si zije svojim zivotom. Na tomto fore menovany pan nikdy asi popularny nebude, naposledy ked mal sancu sa pridat a zaclenit sa do nasej komunity, jediny jeho prinos bol pokus rozvrat, intrigy cez sukromne spravy a v konecnom dosledku temy ako je tato. Ak mas chut sa ho zastavat, to je fajn, aj na to su fora, ale musis cakat aj protireakciu od ludi ktori s tebou nebudu suhlasit. Napisat nejaku nahnevanu reakciu a potom to uzavriet s tym ze uz k tomu nebudes nic pisat, to je velmi jednoduche, ale ked si neni pripraveny na reakcie tak ani nezacinaj pisat.
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 14 hostia