ja by som rád študoval a koníčkoval až potom, to mi hovorí veľa a mám to dokonca vo zvyku... len som to akva kúpil s bytom, par rybkami a fan3... tot vsjo... plánoval som terárium, manželka krb.. ale tie rybky sa mi zapáčili tak sa snažím bojovať tak ako to ide. študujem kde sa dá a myslím že na akva a výbave je to aj vidieť... ešte aj odkalovať som sa musel z videií na youtube... akvarko sa neda zakonzervovať, musím sa učiť za pochodu... Viem že to vačšinou vyznieva velmi primitívne a tak že mám 9 rokov lebo robím začiatočnícke chyby, ale som začiatočník, proste tak to je. každý vieme niečo, ja zasa viem zapriahať psov a jazdiť na záprahu
... a jsom rád že som tu medzi Vami a vážim si každú radu čo dostanem. nehovorím že som majster sveta ani sa na to nehrám, kludne by som si mohol zanadávať a nechať si to pre seba... ale tak ako sa učím ja od Vás sa možno niekto naučí niečo odomňa... možno nie ako to robiť, ale ako to nerobiť... a nebyť toto fórum, vôbec by som netušil aká je
akvaristika krásny koníček... a už vôbec ale fakt vôbec by som netušil že to vobec nie je také jednoduché ako to vyzerá... Každého z Vás si vážim lebo viete niečo kam sa ja ešte len chystám dostať a keď bude moje akva hotové a fungujúce tak to nebude len moja zásluha ale zásluha každého kto mi prispel radou, postrehom, typom a tak...