jusko píše:Jednoznačne vyklepané mladé musia byť samostatne - nesmie tam byť ani prísavník, ak sú v sietke, lebo ich cez sieťku zožerie.
Takéto malé nemôže byť problém dochovať. Mne sa stávalo, že vyklepaná ikra nemala ani očká a ani chvostík a dokázal som ju v pohode vychovať až do predaja. To sa stáva, keď Ti v jednodruhovom akva nosí napr. 10 samíc a ty pri vylovovaní chytíš tú, čo je najkratšie vytretá a vypľuje Ti ikry do sítka.
Ale vyklepávam už roky a v pohode - ako tvrdím, ušetríš tým samičku a moje vyklepané mladé v dospelosti v pohode donášajú zdravé a pekné mladé.
Tak, a teraz sa do mňa pustite ,,nevyklepávači,,.
pigeon píše:jusko píše:Jednoznačne vyklepané mladé musia byť samostatne - nesmie tam byť ani prísavník, ak sú v sietke, lebo ich cez sieťku zožerie.
Takéto malé nemôže byť problém dochovať. Mne sa stávalo, že vyklepaná ikra nemala ani očká a ani chvostík a dokázal som ju v pohode vychovať až do predaja. To sa stáva, keď Ti v jednodruhovom akva nosí napr. 10 samíc a ty pri vylovovaní chytíš tú, čo je najkratšie vytretá a vypľuje Ti ikry do sítka.
Ale vyklepávam už roky a v pohode - ako tvrdím, ušetríš tým samičku a moje vyklepané mladé v dospelosti v pohode donášajú zdravé a pekné mladé.
Tak, a teraz sa do mňa pustite ,,nevyklepávači,,.
jusko ja s tebou suhlasim,pred tym som ani ja nevyklepaval,nehaval som samice donosit,no teraz som zistil ze vyklepanim ako hovoris usetris samicu a pod a mlade vyklepane rybky su skoro rovnake ako tie donosene,lisia sa len velkostou....
ina je to super pocit vydiet ako sa z ikry vyvija mala rybka,ja to mam teraz moznost sledovat pri mojich sciaenochromisoch
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 22 hostia