Vážený p. Imrich Fuljer z Bytče.
Týmto reagujem na náš vzájomný telefonický rozhovor (ktorý ste si podľa Vašich slov nahrávali) z dňa 16. 01. 2012 o 10:40, v ktorom ste ma vyslovene požiadali o okamžité vymazanie všetkých tém v diskusnom fóre http://www.cichlidportal.sk, v ktorých diskutujúci užívatelia podľa Vás poškodili, zneuctili, urazili, ohovárali, alebo inak dehonestovali Vaše dobré meno a tiež dobré meno Vašej firmy. Okrem iných skutočností ste niekoľkokrát spomínali aj súdne konanie a náležitosti s tým spojené, ktoré budete viesť voči mne ako administrátorovi portálu Cichlidportal.sk. V rámci zachovania našich dobrých vzťahov a predídenia rôznych nedorozumení v budúcnosti, som sa rozhodol zjednať nápravu priamo tu, na spomínanom diskusnom fóre. Vzhľadom na uvedené skutočnosti sa Vám, Vašej firme a aj všetkým dotknutým osobám v mene svojom, ako aj v mene všetkých užívateľov fóra Cichlidportal.sk týmto
VEREJNE OSPRAVEDLŇUJEM.
Zároveň si Vás týmto dovolím upozorniť, že Cichlidportal.sk a diskusné fórum nachádzajúce sa na tomto portáli, je verejné. Diskusné fórum sa riadi pravidlami, ktoré si je povinný prečítať každý registrovaný užívateľ pred samotnou registráciou a svojou registráciou s týmito pravidlami súhlasí.
Pravidlá fóra sa nachádzajú tu:
http://www.cichlidportal.sk/phpBB3/view ... f=28&t=574
V úvode pravidiel fóra je uvedené:
"Prevádzkovateľ portálu Cichlidportal.sk nezodpovedá za obsah diskusných príspevkov, ktoré sú vyjadrením názorov diskutérov, nie prevádzkovateľa samotného."
Z uvedeného jasne vyplýva, že ja, ako vlastník, prevádzkovateľ a administrátor portálu Cichlidportal.sk nezodpovedám za obsah príspevkov diskutujúcich, ak diskutujúci dodržiavajú vyššie spomínané pravidlá fóra.
V pravidlách fóra je jasne a presne definovaný postup pri vkladaní reklamy na fórum.
3.11 Ak chcete požiadať o reklamu na fóre, či už o výmennú reklamu alebo platenú, kontaktujte administrátora.
3.12 V podpise sú zakázané akékoľvek formy reklamy, či už v obrázku alebo texte bez predošlého súhlasu administrátora. O reklamu, odkaz na stránku môžete administrátora požiadať ak sa stanete členom Cichlidportal.sk, t.j. dosiahnete minimálne 500 príspevkov v diskusnom fóre.
Keďže ku dnešnému dňu ste ma Vy ani Vaša firma v súlade s pravidlami fóra nepožiadali o zverejnenie reklamy na diskusnom fóre, ani na portáli Cichlidportal.sk, vyhradzujem si právo cenzurovať text reklamného charakteru, týkajúci sa Vás, Vašej firmy ale aj iných firiem. Ak diskutujúci uvedie v príspevku takýto text, bude tento text automaticky cenzurovaný, bez ohľadu na význam a charakter príspevku diskutujúceho, ak diskutujúci dodržal pravidlá fóra. Vzhľadom na vyššie uvedené skutočnosti si Vás dovolím upozorniť, že ste v minulosti niekoľkokrát opakovane, aj po mojom výslovnom upozornení, porušili v danej veci pravidlá diskusného fóra Cichlidportal.sk a vkladali ste príspevky komerčného charakteru, reklamné odkazy a linky na svoje obchodné meno a firmu.
Napriek tomu, že prevádzkujete komerčný web a diskusné fórum, zaoberajúce sa problematikou cichlíd podobne ako portál Cichlidportal.sk, pevne verím, že v uvedenej veci išlo iba o nedorozumenie. Dúfam, že prijmete toto moje verejné ospravedlnenie a zároveň prehodnotíte celý pohľad na túto situáciu. Ako zadosťučinenie v celej veci si dovolím ponúknuť Vám a Vašej firme 50% zľavu na plošnú reklamu na portáli Cichlidportal.sk a samozrejme aj v diskusnom fóre na celý rok 2012. Neváhajte ma preto kedykoľvek kontaktovať, som si istý, že sa dohodneme. Pevne verím, že toto bola Vaša posledná vyhrážka na moju osobu takéhoto typu a konečne sa môžem venovať svojmu koníčku a to prevádzkovaniu portálu Cichlidportal.sk a chovu cichlíd.
S pozdravom Šimek Peter, administrátor Cichlidportal.sk