Kalendár s fotografiami cichlíd

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: Kalendár s fotografiami cichlíd

Poslaťod Rasto_2001 » Ned 08. Jan 2012 21:13:03

admin píše:Rozmýšľaľ som tiež nad tým, že sa tento rok urobí "fotosúťaž" a 12-násť najlepších fotografií pôjde do kalendára. Po skúsenostiach s minulou súťažou som s týmto nápadom radšej nechcel ísť von. Bohužial bol podľa mňa problém "vybrať" 20 najlepších fotografií. Boli tam niektoré pekné, ale nie toľko.

prečo nie aj mňa to napadlo, ja by som to videl asi tak, že každý kto chce vloží fotku, kto bude chcieť pridá hlas a tým sa bude upravovať poradie a z najlepších sa vyberú tie s najkvalitou nejakou "komisiou" a tie sa dajú na kalendár a popritom si môže každý dať hlas aký kalendár by chcel, myslím si že keď bude vo výhľade dostatok tak nebude problém dať spraviť oba kalendáre.

no ale osobne to vidím až na budúci rok.
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Reklama

Poslaťod perchess » Ned 08. Jan 2012 22:34:28

Keď môžem aj ja pridať svoj názor, tak ja by som bol za ten nástenný kalendár. Mám napríklad aj staršie nástenné kalendáre s akvaristickou tematikou a stále mi visia na stene. Vôbec mi nevadí, že kalendár je neaktuálny, je mi jedno či je tam január 2009 alebo 2012, tu ide o fotky. Aktuálny kalendár mám na stole, do ktorého píšem, škrtám, kreslím, pripínam....
A tiež si myslím, že by bolo vhodné urobiť 2 verzie - jeden pre afrikáncov a jeden pre amerikáncov.
A s tou fotosúťažou to podľa mňa nie je dobrý nápad. Z mnohých finálových fotiek by nevyšla kvalitná ani fotka 9x13 cm, nieto ešte kalendárový formát (usudzujem podľa rozmerov / výrezov jednotlivých fotiek v súťaži). Tým nemám v úmysle sa nikoho zo súťažiacich dotknúť, je to jednoducho holý fakt.
Obrázok užívateľa
perchess

Images: 61
Has thanked: 15 times
Been thanked: 26 times

Poslaťod Rasto_2001 » Ned 08. Jan 2012 23:15:04

perchess píše:A s tou fotosúťažou to podľa mňa nie je dobrý nápad. Z mnohých finálových fotiek by nevyšla kvalitná ani fotka 9x13 cm, nieto ešte kalendárový formát (usudzujem podľa rozmerov / výrezov jednotlivých fotiek v súťaži). Tým nemám v úmysle sa nikoho zo súťažiacich dotknúť, je to jednoducho holý fakt.

nemáš celkom pravdu, v pravidlách súťaže je daná veľkosť fotky tá je nižšia aby sa šetrilo miesto (aspoň si to myslím) tak že v tom to máš pravdu ALE každý aj ja ak upravujem nejaku fotku kvôli veľkosti tak vždy len kópiu nikdy nie originál - takže ak sa vyberú fotky na základe súťaže určite nik nebude mať problém poslať na určenú schránku fotku v plnej veľkosti.
Rasto_2001

Poslaťod terrible » Ned 08. Jan 2012 23:57:49

Rasto_2001 píše:
admin píše:Rozmýšľaľ som tiež nad tým, že sa tento rok urobí "fotosúťaž" a 12-násť najlepších fotografií pôjde do kalendára. Po skúsenostiach s minulou súťažou som s týmto nápadom radšej nechcel ísť von. Bohužial bol podľa mňa problém "vybrať" 20 najlepších fotografií. Boli tam niektoré pekné, ale nie toľko.

prečo nie aj mňa to napadlo, ja by som to videl asi tak, že každý kto chce vloží fotku, kto bude chcieť pridá hlas a tým sa bude upravovať poradie a z najlepších sa vyberú tie s najkvalitou nejakou "komisiou" a tie sa dajú na kalendár a popritom si môže každý dať hlas aký kalendár by chcel, myslím si že keď bude vo výhľade dostatok tak nebude problém dať spraviť oba kalendáre.

no ale osobne to vidím až na budúci rok.

Len by sa muselo ošetriť hlasovanie tak, aby za jednu fotku mohol jeden človek hlasovať len raz, aby sa nenašli špekulanti, čo si naklikajú 100 hlasov a tiež možno obmedzenie, kto sa môže zúčastniť hlasovania, aby si niekto nezaregistroval 50 kamarátov iba na hlasovanie (verím však, že takí nepoctivci tu nie sú! ;) ), technicky by to problém asi nebol. A samozrejme by sa určilo aj rozlíšenie fotky, aby bola použiteľná.
Obrázok užívateľa
terrible

Has thanked: 6 times
Been thanked: 14 times

Poslaťod Pito » Pon 09. Jan 2012 9:31:48

pripajam sa k nazoru Perchessa. Stiff ma ameriku tak neviem kto by sa podujal na vyfotenie afriky, ale zaujem by bol aj z mojej strany aj ked budu fotky z ameriky.
Obrázok užívateľa
Pito

Images: 75
Has thanked: 14 times
Been thanked: 27 times

Poslaťod terrible » Uto 16. Okt 2012 18:59:03

Oživím po dlhšej dobe túto tému. Blíži sa koniec roka a ak by bol záujem o kalendár na rok 2013 bol by najvyšší čas to začať riešiť. Prišla mi malom takáto ponuka:

Dobrý deň,

chceli by sme Vášmu športovému klubu, športovej organizácii, v rámci našej akcie ponúknuť výhodný balíček výroby kalendárov na rok 2013 s fotografiami napríklad aj z Vášho prostredia.
Kalendáre sú lacným a originálnym darčekom pre partnerov Vašich partnerov, členov alebo významných fanúšikov.

Kalendáre graficky spracujeme podľa Vašich požiadaviek, postačí keď nám dodáte Váše logo a 13 ľubovoľných fotografií.
Hotové kalendáre Vám doručíme do 48 hodín kdekoľvek na Slovensku.

Cena balíčka 50 kusov A4 kalendárov len 250€ bez DPH (4,5€/kus),
cena pre 50 kusov A3 kalendárov je 400€ bez DPH

ušetríte až 56,25 %

V cene kalendárov je grafické spracovanie, 13 listov, polkartón, kovová špirála, výsek s očkom na zavesenie, poštovné a balné.
Naša spoločnosť má priznaný platný štatút chránenej dielne, čím vzniká Vašej inštitúcii prípadný nárok na náhradné plnenie podľa zákona č. 139/2008 § 64.

Ja by som napríklad tých pár € určite za kalendár dal. Ak by bol záujem pošlem kontakt na výrobcu.
Obrázok užívateľa
terrible

Poslaťod Rostratus » Uto 16. Okt 2012 19:25:34

Ahoj skús zistiť aké rozmery treba na jednotlivé fotografie - kalendár A4. S cenou na A4 si sa trošku sekol. Bez DPH mi vyšlo 5 Eur, s DPH 6,-

Ja by som tiež išiel do toho, ale obávam sa, že asi 50 ľudí sa tu nenájde :wring
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod terrible » Uto 16. Okt 2012 21:22:24

To som sa nesekol ja, ale ten čo mi to poslal, ja som to len okopíroval a mňa to nejako ani nenapadlo prepočítavať. Tie rozmery skúsim zistiť.
Obrázok užívateľa
terrible

Poslaťod Rostratus » Uto 16. Okt 2012 21:29:25

Aha ok. Ale aj tak neviem či sa tu nájde 50 ľudí :think
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Rasto_2001 » Uto 16. Okt 2012 21:42:29

tak to skusme nejak zistit , ked ratam vas dvoch tak ja som 3ti a zaroven mozem poslat foto ryb z malawi :-D nieco by som nafotil
Rasto_2001

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 38 hostia