kofola píše:Stiff nechcem sa s tebou opat skriepit ale neda mi nereagovat...
Nie, nie, kofolka. Škriepť sa nebudem ja s tebou.
kofola píše:Stiff nechcem sa s tebou opat skriepit ale neda mi nereagovat...
miroslav2740 píše:Zhladom nato že som sa rozhodol kupiť externý filter by som rád vedel ako mám postupovať ak sa náhodou stane že vypnú elektriku na dlšiu dobu...
kofola píše:Stiff neprekrucaj prosim moje prispevky. Ja som nenapisal ze nadrz bola 70hod bez filtracie. Docasne som tam prelozil ex. kanistrovy zabehnuty filter, ktory som po vlozeni noveho cerpadla zas dal na povodne miesto...
kofola píše: 3 kanistrove filtre ...
A fakt nemam naladu na chytanie sa za slovicka a dokazovanie si kto je lepsi - myslim to uprimne. Chcel som sa len podelit o svoju osobnu skusenost, prip. o tom diskutovat.
kofola píše:Samozrejme za mam aj kanistrove filtre. Existuju miesta, kde sa otvorene biofiltre nezmestia, alebo esteticky nehodia. V kanistroch mam biomolitan v kombinacii so zeolitom. V jednom filtri mam v jednom kosi siporax, ktory som dotal. Nezda sa mi o nic lepsi ako biomolitan, akurat sa horsie cisti. Siporax podla mna ucel filtracneho media splna velmi dobre akurat nieje takym zazrakom ako sa casto prezentuje a v porovnani s inymi filtracnymi mediami je stale drahy.
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia