www.cichlidjusko.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: www.cichlidjusko.sk

Poslaťod Matej » Pon 28. Nov 2011 1:25:54

jusko píše:Ono treba vedieť aj kedy už je dosť. Izbu som zariadil behom jedného roku a keď si zoberieš, že sa tomu venujem popri zamestnaní, tak toľko kubíkov obhospodarovať vo voľnom čase a všetko okolo toho, tak stačí. Potrebujem aj odpočívať, aj keď najlepšie si odpočiniem pri rybách. Snívam o tom, ako by som si rád niektoré ráno pospal tak do deviatej a nie stále o šiestej hore - či je sobota, nedeľa.
Ale viem, že keby som sa s tým živil, tak by som už mal chovňu tak 100 000 litrov - to viem určite - ale musel by som mať tak 35 rokov, nie 49. :)

No na moje pomery si uz limit davno masivne prestrelil :) niekedy sa mi nechce ocistit to jedno akvarko ktore mam a nie 150 :) Ja ti drzim palce kazdopadne, verim tomu ze sa do toho este raz poriadne opries a bude ta to zivit :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Reklama

Poslaťod hladkyp » Pon 28. Nov 2011 7:25:14

Matej píše:
jusko píše:Ono treba vedieť aj kedy už je dosť. Izbu som zariadil behom jedného roku a keď si zoberieš, že sa tomu venujem popri zamestnaní, tak toľko kubíkov obhospodarovať vo voľnom čase a všetko okolo toho, tak stačí. Potrebujem aj odpočívať, aj keď najlepšie si odpočiniem pri rybách. Snívam o tom, ako by som si rád niektoré ráno pospal tak do deviatej a nie stále o šiestej hore - či je sobota, nedeľa.
Ale viem, že keby som sa s tým živil, tak by som už mal chovňu tak 100 000 litrov - to viem určite - ale musel by som mať tak 35 rokov, nie 49. :)

No na moje pomery si uz limit davno masivne prestrelil :) niekedy sa mi nechce ocistit to jedno akvarko ktore mam a nie 150 :) Ja ti drzim palce kazdopadne, verim tomu ze sa do toho este raz poriadne opries a bude ta to zivit :)

Len sa pekne zapri a zabojuj ešte.
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 20 times
Been thanked: 5 times

Poslaťod jusko » Pon 28. Nov 2011 8:37:48

hladkyp píše:
Matej píše:

Len sa pekne zapri a zabojuj ešte.

Peťo, tam nejde o zapieranie sa a o zabojovanie. Tu už treba zdravý rozum, aby človek vedel kedy je už dosť - a zober si, že už niesom najmladší. Keby som mal Tvoje alebo Matejové roky, tak idem do toho viac, ale teraz je to tak akurát, a mladší už nebudem.
Obrázok užívateľa
jusko

Images: 0
Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Poslaťod hladkyp » Pon 28. Nov 2011 8:48:07

Pozri sa no to s tejto strany. Máš ešte min. 2/4 života pred sebou. A čo chceš robiť keď budeš dôchodca. Ja mať tvoje znalosti a pracovnú dobu tak by som nad tým ešte uvažoval. Ale aj tak si to vybudoval pekne. A uvedom si , že aj meno roby svoje.
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 20 times
Been thanked: 5 times

Poslaťod jusko » Pon 28. Nov 2011 9:29:41

Podľa Tvojej matematiky by som sa mal dožiť 98 rokov - nebolo by zlé. Je pravda, že aj pracovnú dobu mám dobrú. O 14:30 to v práci zabalím a mám čas pre ryby - žiadne poobedné a nočné, žiadne soboty a nedele.
A ako dôchodca sa budem práveže venovať tomu, čo mám vybudované. Bol si v chovni a videl si do akej výšky mám dané akváriá. Myslíš že v 60 ke vybehnem hore na rebrík tak, ako teraz. Bodaj by.
Spolieham na to, že mladší syn by môhol po mne chovňu prebrať, len ten chová pavúkov a škorpiónov, tak neviem. Jedine potom vnuk - ale kedy ten bude???
Myslím, že to čo mám vybudované fakt stačí a nechcem aby sa z hobby stala otročina - aj tak niekedy už nestíham. Chce to kľud a vychutnávať si to - nie všetko v pokluse. Je to HOBBY!!!
Obrázok užívateľa
jusko

Poslaťod Rostratus » Pon 28. Nov 2011 23:54:16

No ak ti v dôchodku zostane aspoň polovica nádrží tak keď ja raz budem dôchodca, tak budem k tebe chodiť pravidelne na kávičky... Inak asi je najvyšší čas ťa zase navštíviť... Ani Mateja som dlho nevidel :blush
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod Matej » Uto 29. Nov 2011 15:03:14

admin píše:No ak ti v dôchodku zostane aspoň polovica nádrží tak keď ja raz budem dôchodca, tak budem k tebe chodiť pravidelne na kávičky... Inak asi je najvyšší čas ťa zase navštíviť... Ani Mateja som dlho nevidel :blush

Sak dojdi, pozveme sa k Juskovi na kavu, pripadne na pivo :))
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod jusko » Str 30. Nov 2011 21:08:39

Konečne sa mi dá písať - samozrejme ste vítaní - len sa treba ohlásiť vopred, aby som stihol schovať šnicle a kačicu.
Obrázok užívateľa
jusko

Poslaťod Nawi » Pon 12. Mar 2012 18:12:50

po dlhom vahani a premyslani som sa konecne rozhodol nastivit juska,a krasa oplatilo sa,je to super clovek s ktorym sa da super pokecat o vsetkom.poukazoval mi ryby,chovnu,povysvetloval za co mu velmi pekne dakujem,tolka cesta stala za to ;)
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod jusko » Pon 12. Mar 2012 20:29:25

Ďakujem za návštevu - som rád, že sme sa spoznali - super chalan. :yes
Obrázok užívateľa
jusko

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 17 hostia