Peter304 píše:chcem si dat zlepit nove akva 180x60x60 sklo asi 12 neviem ci by 10 stacila? ako riešit výstuhy bude stacit 2 pozdlžne a 1 priečne na dno len priečne . vdaka za rady
ja bych volil jsitotu .. a to 12tku .. prece jen je to lepsi
Peter304 píše:chcem si dat zlepit nove akva 180x60x60 sklo asi 12 neviem ci by 10 stacila? ako riešit výstuhy bude stacit 2 pozdlžne a 1 priečne na dno len priečne . vdaka za rady
chcem si dat zlepit nove akva 180x60x60 sklo asi 12 neviem ci by 10 stacila? ako riešit výstuhy bude stacit 2 pozdlžne a 1 priečne na dno len priečne . vdaka za rady
kofola píše:Ja mam 200x50x60 a v pohode z 10ky. Na lepenie akvarii mam chalana, ktory sa tym zivi a vzdy to necham na neho. Mohol mi spravit z 12ky ale vychadzalo to nepomerne drahsie a tvrdil, ze 10ka je na to uplne v pohode. Vystuhy mam na dne pozdlzne a priecne po obvode, hore pozdlzne a priecne 2 kusy a este mam vystuhy aj na vysku na moje zelanie. Vyzera to tak estetickejsie.
Peter304 píše:kofola píše:Ja mam 200x50x60 a v pohode z 10ky. Na lepenie akvarii mam chalana, ktory sa tym zivi a vzdy to necham na neho. Mohol mi spravit z 12ky ale vychadzalo to nepomerne drahsie a tvrdil, ze 10ka je na to uplne v pohode. Vystuhy mam na dne pozdlzne a priecne po obvode, hore pozdlzne a priecne 2 kusy a este mam vystuhy aj na vysku na moje zelanie. Vyzera to tak estetickejsie.
asi dam tu 12 vystuže 10 tak ako si to riešil ty aj s tými rohovýmy na výšku už som to videl vypada to pekne ale sa to aj dost predraži nepoznate niekoho kto by to zlepil z slušnú sumu
kofola píše:
Nejako som nezachytil odkial si. Ak nemas problem si to prist zobrat do Martina, tak ti viem vybavit liter za cca 0,35€.
Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia