malawi 240l

Prezentácie nárží návštevníkov portálu

Ako sa vám páči táto nádrž? ( hlasujte ako v škole)

1
1
100%
2
0
Nehlasovalo
3
0
Nehlasovalo
4
0
Nehlasovalo
5
0
Nehlasovalo

Celkom hlasov : 1

Re: malawi 240l

Poslaťod soso » Str 12. Okt 2011 7:56:23

hladkyp píše:Ten kamen naľavo máš na tom spodnom aj nalepený , alebo iba položený ? Lebo ak sa zošmikne a buchne do predného skla - hotová patália

Ahoj, nie nemam to prilepene, tie kamene su dost siroke(aj ked nevyzeraju) takze nic take nehrozi.
Ale aj tak tie kamene casom asi prehadzem, niektore vacsie vyhadzem a doplnim to mensimi. A asi im tam dam aj nejaky "salat", v mensom akva mam anubias.
Obrázok užívateľa
soso

Images: 0
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Reklama

Poslaťod Nawi » Str 12. Okt 2011 20:07:34

soso píše:Takze som dnes vecer nieco pofotil, ale o5 to nieje bohvie aka kvalita, caz den mam na fotkach same odlesky a vecer je zasa malo svetla, budem musiet poriesit kvalitnejsi objektiv.

je super vydiet ryby ktore pred urcitim casom plavali v mojich nadrziach :) vydno ze sa im u teba dari a pekne rastu,super
Obrázok užívateľa
Nawi
Tanganyika fan
Tanganyika fan

Has thanked: 14 times
Been thanked: 40 times

Poslaťod Shellinka » Str 19. Okt 2011 18:09:00

kofola píše:
Lithops píše:
Spolahol som sa na to, že Kofola je overený chovateľ, keďže od neho majú mnohí z tohoto portálu ryby, tak som veril, že mi nepošle nejaké sardinky. A vieš koľko by bolo za 60 € :drink :beer a koľko :talk od manželky? 8-)

Osobne môžem potvrdiť, bral som od Kofolu Duboisi a sú pekné, zdravé, proste naprostá spokojnosť!!!! :claps:

Taketo spravy ma vzdy dokazu velmi potesit. Mohli by ste niekto kdo ste brali ryby odo mna aj prilozit foto, nech tych svojich odchovancov aj vidim. :?

Ja mám od kofolu coral-redky aj zo štyroch Copadichromisov borleyi Kadango a musím iba chváliť! :yes Sú zdravé,čulé a postavili do pozoru aj staršiu osádku akva. :) Fotky priložím neskôr
Obrázok užívateľa
Shellinka

Images: 17
Has thanked: 19 times
Been thanked: 12 times

Poslaťod Lithops » Str 19. Okt 2011 18:24:35

kofola píše:
Lithops píše:
Spolahol som sa na to, že Kofola je overený chovateľ, keďže od neho majú mnohí z tohoto portálu ryby, tak som veril, že mi nepošle nejaké sardinky. A vieš koľko by bolo za 60 € :drink :beer a koľko :talk od manželky? 8-)

Osobne môžem potvrdiť, bral som od Kofolu Duboisi a sú pekné, zdravé, proste naprostá spokojnosť!!!! :claps:

Taketo spravy ma vzdy dokazu velmi potesit. Mohli by ste niekto kdo ste brali ryby odo mna aj prilozit foto, nech tych svojich odchovancov aj vidim. :?

Keď budem mať chvilku čas, tak tých mojich bodkovaných černochov odfotím.... Kým majú ešte bodky :cry:
Obrázok užívateľa
Lithops

Has thanked: 8 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod soso » Pon 02. Apr 2012 20:37:57

Ahojte,

koli dlzke akva a riasam uvazujem o doplneni vnutorneho filtra s UV. Konkretne sa jedna o filter AQUAEL UNIFILTER UV 500. Chcem sa vas opytat na vas nazor, popripade na vase skusenosti s tymto filtrom.
Dikes
SOSO
Obrázok užívateľa
soso

Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Predchádzajúci

Späť na Vaše nádrže

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 21 hostia