hladkyp píše:Čau jusko. Je možné, že tie Cyrtocara moorii ktoré som od teba bral začiatkom augusta by sa mi začali pomaly vytierať ? Mne sa to zdá príliš skoro, ale včera som ich "prichytil".
jusko píše:Tak som dokončil posledný stojan s malými akváriami pre poter. Tu je pár fotiek.
jusko píše:hladkyp píše:Čau jusko. Je možné, že tie Cyrtocara moorii ktoré som od teba bral začiatkom augusta by sa mi začali pomaly vytierať ? Mne sa to zdá príliš skoro, ale včera som ich "prichytil".
To je určite skoro - budú to len také ,, hrátky ,,.
A k tým prísavníkom - neviem prečo, ale mne sa takéto veci nestávali, a to mám vo všetkých chovných akva prísavníkov a nemám ani toľko úkrytov. Nechápem, prečo ich ryby zabíjajú - asi ich málo kŕmiš a sú hladné.
Ale môžeš dobehnúť - prísavníkov je dosť.
jusko píše:Tak som dokončil posledný stojan s malými akváriami pre poter. Tu je pár fotiek.
jusko píše:Druhá chovňa je definitívne dokončená - aj keby sa tam ešte 20 malých akva zmestilo, ale už stačí - aj tých kilogramov je dosť ale chcem aj trošku voľného času na odpočinok - tento víkend som sa nezastavil - všetko sa točilo okolo rýb.
Až pred chvíľou som si dal kávu z Matejom a aj to sme boli pri akváriách.
Inak spať sa dá aj za výťahom v špajzi.
Matej píše:jusko píše:Druhá chovňa je definitívne dokončená - aj keby sa tam ešte 20 malých akva zmestilo, ale už stačí - aj tých kilogramov je dosť ale chcem aj trošku voľného času na odpočinok - tento víkend som sa nezastavil - všetko sa točilo okolo rýb.
Až pred chvíľou som si dal kávu z Matejom a aj to sme boli pri akváriách.
Inak spať sa dá aj za výťahom v špajzi.
Veru veru, uz neni moc kam prirabat - podobnu otazku som polozil juskovej manzelke, ze kde pojdu dalsie akvaria - to uchechtnutie ktore nasledovalo bolo velavravne, myslim ze juskova expanzia definitivne skoncila hehehe
Ale izba je to paradana, rybky krasne rastu ... radost pozerat
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia