www.cichlidjusko.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: www.cichlidjusko.sk

Poslaťod hladkyp » Ned 09. Okt 2011 13:47:54

Čau jusko. Je možné, že tie Cyrtocara moorii ktoré som od teba bral začiatkom augusta by sa mi začali pomaly vytierať ? Mne sa to zdá príliš skoro, ale včera som ich "prichytil".
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Has thanked: 20 times
Been thanked: 5 times

Reklama

Poslaťod hladkyp » Ned 09. Okt 2011 13:55:35

Mimochodom z tých prísavníkov čo som bral minulý týždeň už mám iba dvoch, ostatný poslúžili ako živá potrava, ale zase tie aulonokary sa perfektne vyfarbili, tak ako si hovoril.
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod jusko » Ned 09. Okt 2011 15:16:29

hladkyp píše:Čau jusko. Je možné, že tie Cyrtocara moorii ktoré som od teba bral začiatkom augusta by sa mi začali pomaly vytierať ? Mne sa to zdá príliš skoro, ale včera som ich "prichytil".

To je určite skoro - budú to len také ,, hrátky ,,.
A k tým prísavníkom - neviem prečo, ale mne sa takéto veci nestávali, a to mám vo všetkých chovných akva prísavníkov a nemám ani toľko úkrytov. Nechápem, prečo ich ryby zabíjajú - asi ich málo kŕmiš a sú hladné. :lol:
Ale môžeš dobehnúť - prísavníkov je dosť. :D
Obrázok užívateľa
jusko

Images: 0
Has thanked: 15 times
Been thanked: 29 times

Poslaťod geronimo » Pon 10. Okt 2011 22:07:42

jusko píše:Tak som dokončil posledný stojan s malými akváriami pre poter. Tu je pár fotiek.

No tak to je super, že už to máš dokončené, máš to perfektne urobené. Konečne máš kde dávať množstvo prísavníkov a ešte väčšie množstvo Altolamprologusov a iných cichlid. ;)
Obrázok užívateľa
geronimo

Images: 52
Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod hladkyp » Uto 11. Okt 2011 9:32:44

jusko píše:
hladkyp píše:Čau jusko. Je možné, že tie Cyrtocara moorii ktoré som od teba bral začiatkom augusta by sa mi začali pomaly vytierať ? Mne sa to zdá príliš skoro, ale včera som ich "prichytil".

To je určite skoro - budú to len také ,, hrátky ,,.
A k tým prísavníkom - neviem prečo, ale mne sa takéto veci nestávali, a to mám vo všetkých chovných akva prísavníkov a nemám ani toľko úkrytov. Nechápem, prečo ich ryby zabíjajú - asi ich málo kŕmiš a sú hladné. :lol:
Ale môžeš dobehnúť - prísavníkov je dosť. :D

tak to je troch drahá živá potrava
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod kiLLt » Sob 15. Okt 2011 11:58:50

Tak dnes som bol opat u priatela Juska. Chovna je stále ako vždy čistučka ryby su krásne zdravé plávajú jedna radosť tento človek jednoducho svoj koníček miluje a venuje sa mu naplno a ako som sa dozvedel, tak aj manželke čo mnohý akvaristi nestíhajú :D
Je to skvelý akvarista a hlavne skvelý človek ktorý priam srší humorom.
Díkes za ryby ;)
Obrázok užívateľa
kiLLt

Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times

Poslaťod hladkyp » Ned 27. Nov 2011 15:04:21

jusko píše:Tak som dokončil posledný stojan s malými akváriami pre poter. Tu je pár fotiek.

Som zvedavý, kam až Juskov Fanatizmus bude pokračovať. Buď to bude pokračovať výmenou bytu za večší , alebo začne lámať manželku že spať sa dá aj v obývačke. :D :D :D :D :D
hladkyp
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Poslaťod jusko » Ned 27. Nov 2011 17:56:26

Druhá chovňa je definitívne dokončená - aj keby sa tam ešte 20 malých akva zmestilo, ale už stačí - aj tých kilogramov je dosť ale chcem aj trošku voľného času na odpočinok - tento víkend som sa nezastavil - všetko sa točilo okolo rýb.
Až pred chvíľou som si dal kávu z Matejom a aj to sme boli pri akváriách.
Inak spať sa dá aj za výťahom v špajzi. :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
jusko

Poslaťod Matej » Ned 27. Nov 2011 20:05:44

jusko píše:Druhá chovňa je definitívne dokončená - aj keby sa tam ešte 20 malých akva zmestilo, ale už stačí - aj tých kilogramov je dosť ale chcem aj trošku voľného času na odpočinok - tento víkend som sa nezastavil - všetko sa točilo okolo rýb.

Veru veru, uz neni moc kam prirabat - podobnu otazku som polozil juskovej manzelke, ze kde pojdu dalsie akvaria - to uchechtnutie ktore nasledovalo bolo velavravne, myslim ze juskova expanzia definitivne skoncila :) hehehe

Ale izba je to paradana, rybky krasne rastu ... radost pozerat :)
Matej
Sponzor Cichlidportal.sk
Sponzor Cichlidportal.sk

Images: 3
Has thanked: 11 times
Been thanked: 56 times

Poslaťod jusko » Ned 27. Nov 2011 20:47:06

Matej píše:
jusko píše:Druhá chovňa je definitívne dokončená - aj keby sa tam ešte 20 malých akva zmestilo, ale už stačí - aj tých kilogramov je dosť ale chcem aj trošku voľného času na odpočinok - tento víkend som sa nezastavil - všetko sa točilo okolo rýb.

Veru veru, uz neni moc kam prirabat - podobnu otazku som polozil juskovej manzelke, ze kde pojdu dalsie akvaria - to uchechtnutie ktore nasledovalo bolo velavravne, myslim ze juskova expanzia definitivne skoncila :) hehehe

Ale izba je to paradana, rybky krasne rastu ... radost pozerat :)

Ono treba vedieť aj kedy už je dosť. Izbu som zariadil behom jedného roku a keď si zoberieš, že sa tomu venujem popri zamestnaní, tak toľko kubíkov obhospodarovať vo voľnom čase a všetko okolo toho, tak stačí. Potrebujem aj odpočívať, aj keď najlepšie si odpočiniem pri rybách. Snívam o tom, ako by som si rád niektoré ráno pospal tak do deviatej a nie stále o šiestej hore - či je sobota, nedeľa.
Ale viem, že keby som sa s tým živil, tak by som už mal chovňu tak 100 000 litrov - to viem určite - ale musel by som mať tak 35 rokov, nie 49. :)
Obrázok užívateľa
jusko

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia