„Aquadream Duisburg“

Diskusia o návštevách cichlidárov a "cichlid" miest

„Aquadream Duisburg“

Poslaťod Rostratus » Str 05. Okt 2011 18:03:32

Duisburg - Internationale cichlidentage! Čarovná formulka pre každého fanaticky nasmerovaného cichlidára. Akcia svetového formátu priťahuje davy akvaristov z celej Európy. Keďže v tomto meste sa nachádza aj legendárna predajňa Hobby Zoo Tillmann, na svoje si prídu hlavne nadšenci veľkej Strednej Ameriky, ktorí si túto zastávku určite nenechajú ujsť. Samozrejme je tu aj najväčšia chovateľská predajňa na svete - Zajac. Nebudem to ďalej rozvádzať - jednoducho som tam musel ísť!

Napísal užívateľ Stiff, foto: Stiff, Mugs

Celý článok:
http://www.cichlidportal.sk/portal/inde ... identage-1
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Reklama

Re: „Aquadream Duisburg“

Poslaťod Rostratus » Str 05. Okt 2011 18:05:57

Ako bolo písané v inej téme, pôvodne som tam mal ísť aj ja, ale bohužial to nevyšlo. Musím ale poďakovať Stiffovi za podrobne rozpísaný článok a Mugsovi za parádne fotky. Človek keď si to prečíta a pozrie sa na fotky hneď si to vie naživo predstaviť. Musela to byť paráda :yes
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod jovan » Štv 06. Okt 2011 10:16:15

Fakt pekná reportáž.Klobúk dole Števo ,šoférovať a potom fotiť a zas šoférovať... :muscle.
Z fotiek je jasne vidno ,že oproti Nemcom sme 50 rokov za opicami.....
Škoda že ste nepofotili aj nejaké tetričky a L sumcov,inak by ma zaujímali aj ceny tých brutálnych terčovcov a čo ste si to vlastne do tých boxov nabalili :?:
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Poslaťod stiff » Štv 06. Okt 2011 10:42:53

Dík, škoda, že si nebol...
Neviem či sme 50 rokov za opicami v porovnaní s nemcami, ale ich nálada, peniaze a vôbec všetko je úplne inde a je to tam veľmi cítiť. Nevidel som jedného nervózneho človeka... Čo sme priviezli? hehe, no ryby nejaké.. :rofl
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod perchess » Štv 06. Okt 2011 11:45:19

No, parádny zážitok!! Díky za reportáž, aspoň takto som si to vychutnal.
Inak admin, ani si sa nepochválil, že aj Heiko Bleher si od teba objednal šálku s logom Cichlidportal.sk.... A mal ju tam stále pri sebe :x :x Len škoda, že to chlapi lepšie nepofotili, aby tam bol vidieť aj názov....
Obrázok užívateľa
perchess

Images: 61
Has thanked: 15 times
Been thanked: 26 times

Poslaťod bobo242 » Štv 06. Okt 2011 13:17:39

Chlapi, stiff, dakujem za reportaz :yes :O , super si to viem na zaklade tvojho popisu predstavit a som rad, ze ste tam isli a podelili ste sa s takymto - aquadreamom, nie len pre mna.. ja osobne tam raz urcite pojdem..len si to momentalne z casovych dovodov neviem predstavit a uprimne vam tuto moznost zavidim. K tym Nemcom - vsetko vyplyva z toho, ze amici sa na konci vojny stretli s rusmi a inymi mongolmi prilis na zapad od nas. Tam sa po vojne robilo a tu sa budovalo, a tak to aj teraz vyzera..Takze akakolvek sucast spolocenskeho zivota, v tomto pripade hobby - akvaristika, je zakonite na uplne inom leveli ako u nas. Ale nie je to az tak daleko, aby sa tam nedalo skocit a zazit na vlastnej kozi, ako ste prave ukazali. Taketo reportaze su v tomto zmysle velmi povzbudzujuce a urcite si tu vela chlapov povedalo - k...a tam musim ist aj ja. Este raz dik.
Obrázok užívateľa
bobo242

Images: 49
Has thanked: 3 times
Been thanked: 26 times

Poslaťod paloi » Štv 06. Okt 2011 13:52:47

perchess píše:No, parádny zážitok!! Díky za reportáž, aspoň takto som si to vychutnal.....

Ono, reportáž je super, ale vidieť v realite je iné kafe. Napr. tá obrovská nádrž u Zajaca, ako Stiff napísal "meňavkovitého tvaru" - to bolo niečo šialené. Bol som pri nej prvý, dvakrát som ju obišiel dookola a keď prišiel Stiff, tak ešte objavil ďalšie ryby, ktoré som ja za 5 minút ešte ani len nezaregistroval. Ani fotky odtiaľ nemáme poriadne, lebo Stiff nemal práve pri sebe ideálny objektív (musel fotiť z veľkej diaľky), mne zhabali ruksak s foťákom hneď pri vstupe (vybral som len doklady a peňaženku, na foťák som zabudol) a Mugs sa zasa "stratil" pri morských akváriách.
Obrázok užívateľa
paloi

Images: 8
Has thanked: 3 times
Been thanked: 36 times

Poslaťod stiff » Štv 06. Okt 2011 15:06:32

Perchess, Bobo dík za komplimenty :whew :sun

Je to tak ako Paloi píše - vidieť to naživo je iné kafe.. :smoke :cool :yes
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod Peter304 » Štv 06. Okt 2011 17:30:02

najkrajšie terče boli asi diskuszucht stendker cena za pár od 350 hore
Obrázok užívateľa
Peter304

Images: 9
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Poslaťod jovan » Štv 06. Okt 2011 19:23:10

Peter304 píše:najkrajšie terče boli asi diskuszucht stendker cena za pár od 350 hore

Díky za info...aj som tak tipoval okolo 300€...to sú primerané ceny vzhľadom na to ,že sú triedy AAA...

PS:budte radi že som nešiel,lebo v zadu ak by som sedel, tak tí ostatní by dýchať nevedeli... :lol: :smoke
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Ďalší

Späť na Návštevy cichlidárov

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia