Duisburg - Internationale cichlidentage! Čarovná formulka pre každého fanaticky nasmerovaného cichlidára. Akcia svetového formátu priťahuje davy akvaristov z celej Európy. Keďže v tomto meste sa nachádza aj legendárna predajňa Hobby Zoo Tillmann, na svoje si prídu hlavne nadšenci veľkej Strednej Ameriky, ktorí si túto zastávku určite nenechajú ujsť. Samozrejme je tu aj najväčšia chovateľská predajňa na svete - Zajac. Nebudem to ďalej rozvádzať - jednoducho som tam musel ísť!
Napísal užívateľ Stiff, foto: Stiff, Mugs
Celý článok:
http://www.cichlidportal.sk/portal/inde ... identage-1

.
, super si to viem na zaklade tvojho popisu predstavit a som rad, ze ste tam isli a podelili ste sa s takymto - aquadreamom, nie len pre mna.. ja osobne tam raz urcite pojdem..len si to momentalne z casovych dovodov neviem predstavit a uprimne vam tuto moznost zavidim. K tym Nemcom - vsetko vyplyva z toho, ze amici sa na konci vojny stretli s rusmi a inymi mongolmi prilis na zapad od nas. Tam sa po vojne robilo a tu sa budovalo, a tak to aj teraz vyzera..Takze akakolvek sucast spolocenskeho zivota, v tomto pripade hobby - akvaristika, je zakonite na uplne inom leveli ako u nas. Ale nie je to az tak daleko, aby sa tam nedalo skocit a zazit na vlastnej kozi, ako ste prave ukazali. Taketo reportaze su v tomto zmysle velmi povzbudzujuce a urcite si tu vela chlapov povedalo - k...a tam musim ist aj ja. Este raz dik.