( presunuté komentáre k článku)calibos: Zdárek pěkný článek.... je to snad jeden z nejlepších šneků v akvarkách... kdo nemá tak vřele doporučuji pořídit...
wunti: Tak mne by se tedy hodil - ikdyz nevim zda-li by t o ustala s perletovkama
stiff:asi pred rokom som tieto vežovky hodil do jedného akva so stredoam. cichlidami, ktoré mali 10-12cm a dnes ich tam mám asi 20x viac. Cichlidy im neurobili nič, vežovky sa pekne množia, myslím že ani perleťovky im nič neurobia
wunti: Dekuji za odpoved
Kde je nejlepe splasit?
admin : Majú ich aj v niektorých akvaristikách, alebo aj chovatelia ich mávajú. Skús sa popýtať určite ti ich dajú zadara.... Ale si napíš inzerát možno sa ti niekto ozve z tvôjho okolia.
Belial: Ja som si ich nachytal na teplom potoku v Bojniciach, sú ich ta mraky.
Jaho: mam ich aj ja le nemnozia sa mi , neviem cim to je ale vobec ich nevidno, mam velejemny piesok ak mi viete niekto poradit cim to je bol by som vdacny
Belial:Ja ich mám tiež v jemnom piesku (používa sa ako filtrácia v bazénoch) a už je vidieť aj mladé kusy. Skús im vždy večer keď zhasne akva nasypať nejakú tú dobrotu...
stefan: su to ozaj skveli pomocnici v kazdom akvariu mam to odskusane v roznych akva.. odporucam
misko: dobri den a te to mam zohnat vo vode alebo na suchu alebo te to mam zohnat prosim poradte
admin: to žije len vo vode a treba sa na to opýtať v akvaristike, poprípade neakého chovateľa tu na portáli či nemá.
Selik: Ahojte Ja ich mam mraky ak ich niekto chce tak nech sa ozve bud sem na portal a
lebo na selik(at)ak-47.sk. Som z Povazskej Bystrice. PV