Máte niekto skúsenosti s týmito rybami ? Čo sú to za ryby? Myslím tým agresivitu, správanie, odchov, vyfarbenie atď. Chcel by som si v budúcnosti zaobstarať asi 6-8 ks F1.
Citacia od jedneho chovatela aky je rozdiel medzi nimi a inymi druhmy rodu melanochromis: M. sp. "Northern blue" na rozdiel od ostatnych druhov rodu udajne (osobnu skusenost nemam) nie je teritorialny, takze vacsi pocet samcov by nemal byt az taky problem. Je to jedna z mala mbun, ktore sa v dospelosti zivia prevazne zivocisnou potravou
Práve som si ich objednal od IMA F , Našťastie nemusím ísť pre ne do Bytče,ale sme sa dohodli, na stretku pri diaľnici. Spolieham na ich výber, zatial ma ešte nesklamali, ale ryby som ešte od nich nekupoval.
Ahoj, ja mam od pána z Bytce 8 ks tychto ryb..... A velmi sa mi zapacili. ked chytia tu spravnu farbu, tak je su velmi fesne.... su stihlejsie a dlhe, take male stihacky.... a ked vpustim do AQ nejake gupky, len tento druh ich polkne cele, ostatne Mbuny si ich ani nevsimaju, len tieto tie male gupky miluju
Uvidím ako sa vyfarbia, ale patalia je, že z 12ks už mám iba 9. Tri mi záhadne zmizli. Vychádza mi z toho, že som ich potiahol do hadice, keď som odpúštal vodu. Chýbajú mi totiž tie najmenšie kusi.