Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: 0.S.I. Spirulina Pellets

Poslaťod jovan » Štv 11. Aug 2011 12:50:35

admin píše:IMO F. mu musí stačiť. Možno časom ak bude písať príspevky k daným témam. Ten kto chce si každého dohľadá. Ty tu tiež nemáš svoje pravé meno a vieme kto si :) Sorry ale teraz viac určite neustúpim... ale veď on to nepotrebuje, tak na čo.

Admin,takto presne sa chová KINDERPORTÁL a ide dolu vodou ako pri povodniach.Súhlasím s kofolom treba ak chce ho totálne odblokovať.Je to podľa mňa nestranného diskriminačné a ty si tvrdohlavejší ako ja.....
Dnes povie hocikto o hociktom hocičo...ale len čas a vzťahy overené realitou ukážu kde je pravda.Takže ak chceš urobiť niečo pre skvalitnenie tohto portálu tak sa na to pozri pragmaticky a vylieč svoje ego.Ja si ho liečim dosť často.....
Obrázok užívateľa
jovan

Images: 0
Has thanked: 4 times
Been thanked: 35 times

Reklama

Poslaťod IMO F. » Štv 11. Aug 2011 13:14:32

admin píše:IMO F. mu musí stačiť. Možno časom ak bude písať príspevky k daným témam. Ten kto chce si každého dohľadá. Ty tu tiež nemáš svoje pravé meno a vieme kto si :) Sorry ale teraz viac určite neustúpim... ale veď on to nepotrebuje, tak na čo. Chcel sa vyjadriť, tak som mu dal šancu vyjadriť sa. Nič viac nič menej. O iné mu aj tak nešlo veď má vlastné fórum tak na čo bude podporovať moje :chuckle Alebo som z inej galaxie a celému nerozumiem.

Myslím si, že som aj tak veľa ustúpil keď si spomeniem na minulosť, až mi je to smiešne, že som mu dal "toľko" priestoru za to všetko z jeho strany.

Ved sme sa dohodli ze sa uz nebudes o mna otierat !!!
Hallo !!!
IMO F.

Been thanked: 1 time

Poslaťod Rostratus » Štv 11. Aug 2011 14:03:03

Ok už sa o teba nebudem obtierať, ale na odblokovanie stránky a mena teraz zabudni. Proste nedá mi to a išiel by som sám proti sebe a svojmu presvedčeniu. Viac pre teba urobiť neviem. Ber, alebo nechaj tak. :smirk
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod IMO F. » Štv 11. Aug 2011 14:43:20

admin píše:Ok už sa o teba nebudem obtierať, ale na odblokovanie stránky a mena teraz zabudni. Proste nedá mi to a išiel by som sám proti sebe a svojmu presvedčeniu. Viac pre teba urobiť neviem. Ber, alebo nechaj tak. :smirk

To nie ja, ale chalani to tu ziadaju.

Ja som ziadal nieco ine a to mi staci. A teda dufam ze dodrzis co si slubil.

Akv.
I.M.O.
F.U.L.J.E.R.
IMO F.

Poslaťod jovan » Štv 11. Aug 2011 18:12:10

admin píše:Ok už sa o teba nebudem obtierať, ale na odblokovanie stránky a mena teraz zabudni. Proste nedá mi to a išiel by som sám proti sebe a svojmu presvedčeniu. Viac pre teba urobiť neviem. Ber, alebo nechaj tak. :smirk

Admin,minule si bol pri konfliktoch nestranný a teraz robíš ješitného burana.Je to nefér.Vybral si sa cestou vedľajšieho kinderportálu,čo je cestou do prdele.
Prepáč ale je to Farizejské od teba.Imo nie je typ prispievateľa čo si chce odtiaľto niečo odniesť,naopak priniesť.A o tom by na fórach malo ísť či nie?
To tvoje presvedčenie je krátkozraké.Vieš prečo?Používaš dvojitý meter.Už sa do toho miešať nebudem, ale ak by mne niekto toto napísal tak aspoň o tom porozmýšľam.Ale ty máš asi toto fórum v paži......
Obrázok užívateľa
jovan

Poslaťod Rostratus » Štv 11. Aug 2011 19:19:54

Jovan veľmi sa mýliš a bohužial netušíš čo všetko je za tým. Možno keby si vedel tak sa mi počuduješ, prečo som ho znovu zapol na fóre. Pokiaľ vieš každý tu má priestor, ale ak sa chceš do mňa navážať kľudne môžeš, ja to znesiem. O tých príspevkoch by som pomlčal... veď keď tu istý čas písal, tak neporadil nič len sa pochválil čo chová, čo má v ponuke atď.... Nebudem to tu rozoberať. Podali sme si "virtuálne" ruky a ďalej to riešiť nebudem.

Imo čo tu chceš priniesť pre toto fórum, okrem toho že si chceš obhájiť svoju "pravdu" o tom, čo sa tu o tebe píše? Je tu pár prvých príspevkov, ale zatiaľ len obhajoba a žiadna rada pre ostatných. Z toho mi vychádza iba to čo som napísal predtým.

P.S: Jovan keby som ho mal v paži, tak už dávno nieje a "neseriem" sa tu na ňom každý deň a nevymýšľam rôzne veci ako dotiahnuť ľudí. Ale ak máte pocit, že fórum nemá význam kľudne sa môže zrušiť a ja budem mať pre seba toľko času až mi bude z toho zle. :smoke V dnešnej dobe je aj čas drahý.... Pokiaľ viem doteraz som používal rovnaký meter, ale toto je výnimka.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod IMO F. » Pia 12. Aug 2011 5:37:38

admin píše:Jovan veľmi sa mýliš a bohužial netušíš čo všetko je za tým. Možno keby si vedel tak sa mi počuduješ, prečo som ho znovu zapol na fóre. Pokiaľ vieš každý tu má priestor, ale ak sa chceš do mňa navážať kľudne môžeš, ja to znesiem. O tých príspevkoch by som pomlčal... veď keď tu istý čas písal, tak neporadil nič len sa pochválil čo chová, čo má v ponuke atď.... Nebudem to tu rozoberať. Podali sme si "virtuálne" ruky a ďalej to riešiť nebudem.

Imo čo tu chceš priniesť pre toto fórum, okrem toho že si chceš obhájiť svoju "pravdu" o tom, čo sa tu o tebe píše? Je tu pár prvých príspevkov, ale zatiaľ len obhajoba a žiadna rada pre ostatných. Z toho mi vychádza iba to čo som napísal predtým.

P.S: Jovan keby som ho mal v paži, tak už dávno nieje a "neseriem" sa tu na ňom každý deň a nevymýšľam rôzne veci ako dotiahnuť ľudí. Ale ak máte pocit, že fórum nemá význam kľudne sa môže zrušiť a ja budem mať pre seba toľko času až mi bude z toho zle. :smoke V dnešnej dobe je aj čas drahý.... Pokiaľ viem doteraz som používal rovnaký meter, ale toto je výnimka.

Hallo dohodli sme sa ze uz nebudes obtierat o mna ...
veď keď tu istý čas písal, tak neporadil nič len sa pochválil čo chová, čo má v ponuke atď....
atd ...
Akv.
I.M.O.
F..U..L..J..E..R..
IMO F.

Poslaťod petokalo » Pia 12. Aug 2011 5:51:50

no vidis imo ako to je, ja len tolko ja som spokojny vsetky ryby co mam tak mam od teba a su krasne a zdrave mam aj od teba krmiva od O.S.I a tiez som spokojny, vela si mi poradil ... No co dodat, podla mna si dobry clovek a kazda rada co som od teba mal tak mi pomohla.
petokalo

Poslaťod jovan » Pia 12. Aug 2011 9:12:26

admin píše:Jovan veľmi sa mýliš a bohužial netušíš čo všetko je za tým. Možno keby si vedel tak sa mi počuduješ, prečo som ho znovu zapol na fóre. Pokiaľ vieš každý tu má priestor, ale ak sa chceš do mňa navážať kľudne môžeš, ja to znesiem. O tých príspevkoch by som pomlčal... veď keď tu istý čas písal, tak neporadil nič len sa pochválil čo chová, čo má v ponuke atď.... Nebudem to tu rozoberať. Podali sme si "virtuálne" ruky a ďalej to riešiť nebudem.

Povedal som, že sa už do toho miešať nebudem.Môj osobný názor je,že je to detinské.Blokovanie I.mra ti v žiadnom prípade ľudí nedotiahne.Keď majú dvaja konflikt,vždy sú na vine obidvaja,nie len jeden,takže hrúbá čiara a klapky dolu.
Ps.zvláštne, vôbec nie som cichlidár a píšem tu do sveta a bez výsledku.Ktovie prečo.Sám neviem.
Obrázok užívateľa
jovan

Poslaťod Rostratus » Pia 12. Aug 2011 10:20:44

IMO F. píše:

Hallo dohodli sme sa ze uz nebudes obtierat o mna ...
veď keď tu istý čas písal, tak neporadil nič len sa pochválil čo chová, čo má v ponuke atď....
atd ...en
Akv.
I.M.O.
( nerob mu reklamu)

Nespamuj tu svoje priezvisko. Som ti napisal ze to budeš mať cenzúrované. Doteraz som od teba nepočul žiadne ospravedlnenie ani nič podobné. Svoje priezvisko v podstate používaš ako obchodnú značku tak si tu nerob reklamu.
Obrázok užívateľa
Rostratus

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť