Mám niečo proti členovi Cichlidportal.sk

Diskusia o všetkom čo nespadá do kategórie

Re: 0.S.I. Spirulina Pellets

Poslaťod IMO F. » Štv 11. Aug 2011 11:20:16

admin píše:
petokalo píše:chalani ohovaranie vam ide super :claps: ten o kom pisete ma napriklad jeden z najlepsich a najkvalitnejsich chovou africkych cichlid.

Ahoj neber to ako útok na teba ani na toho "pána" z Bytče. Sú tu len spomenuté jeho skvelé praktiky. Bohužial ide aj cez mŕtvoly a neberie na nikoho ohľad.... Teraz si načrtol ďalšiu zaujímavú tému a to, že má "najkvalitnejšie" chovy cichlíd. Otázka znie, ako zistím, že má niekto najkvalitnejšie chovy, odchovy?

Tak, že má najčistejšie akvária? Alebo má najviac akvárií od všetkých chovateľov? Alebo má najširšiu ponuku cichlíd? Alebo kŕmi najdrahším krmivom aké existuje? Alebo podľa čoho to zistíme? Keď sa ho tak zastávaš čo ti ani neberiem, určite sa ti zdôveril ako dobrému kámošššovi, že veľa rýb poskupuje za facku a potom ich ďalej predáva a ešte väčšina jeho kvalitných odchovov niesú jeho odchovy. Ale to mu tiež neberiem, obchod je obchod a nikto nikomu nezakazuje kupovať a ďalej predávať hocičo. Ale nieje trošku podraz keď ti ukáže dospelé chovné kusy a predá ti "kvalitné odchovy" od niekoho iného nazvem to bežný chovateľ cichlíd a bude ti do očí tvrdiť, že sú to mladé tých rýb na ktoré sa kukáš u neho v chovni? Ale už sa začíname do hĺbky vraciať do minulosti.
.

petokalo dakujem ze si sa nedal, aspon niekto !

Ubezpecujem vsetkych ze som uplne normalny clovek ktoreho bavi to co robi. A isto nepouzivam nieco take ako " skvele praktiky ". Ale o tom tu vie vela ludi len som smutny z toho ze to tu nikto nespomeni !!!
Inak 99% ryb co mam na chovni su moje.
Skuste tu chalani napisat konkretne od koho kupujem ryby a este aj za facku. Alebo aspon niekoho spomente.
Nuz mily admin neodpise tu nikto lebo od nikoho nekupujem. Alebo presnejsie len v takej miere ze nema zmysel to tu ani spominat.
Tato tebou polozena informacia je zasa nepravdiva. Tak ako vsetky !!!
Ale mozes si byt na 100% isty ze nedokazem klamat ! Jednoducho ma to mamka nenaucila. A kazdy kto ma pozna vie ze to tak je !!!

No a este som sa naucil jedno perfektne porekadlo od nasich predkov.
"Sudim teba podla seba" Alebo poznam tiez este jedno super " Prasatu sa len o zite sniva "
IMO F.

Has thanked: 4 times
Been thanked: 1 time

Reklama

Poslaťod IMO F. » Štv 11. Aug 2011 11:37:20

admin píše:Sám si sa odpísal z tohto fóra nepamätáš? Ty toto fórum nepotrebuješ si povedal... na kinder fórum chodiť nebudeš a pod.... Či si zabudol? :O

Vies ze si nepamatam. Ale pamatam si ze si mi zasielal maili aby som sa stal clenom tvojho foruma. No ja viem ze som ignoroval tvoje spravy a absolutne som nereagoval. A uz vobec nie co si tu kdesi spominal zevraj som ta poslal do prdele a ty sa mi nebudes tlacit do riti.
Vymysel a vedia to len dvaja ludia Ty a Ja
IMO F.

Poslaťod Rostratus » Štv 11. Aug 2011 11:54:45

Ty nevieš dobre čítať? Priestor si dostal inak by si si tu ani neťukol. Odbanovaný v podstate si, inak by si nedokázal písať do fóra. Cenzúra tvojho mena a stránky určite zostane. Podpísať sa môžeš aj IMO, veď aj tak ťa pozná 99 percent ľudí a reklamu nepotrebuješ. Sám si to tvrdil. Keby som chcel dohľadám staršie e-maily ale nechce sa mi. Píšeš sem asi pre to, že chceš ľuďom poradiť, no ale ako ťa poznám už si tu dlho nenapísal čo chováš, čo máš, čo prešlo tvojimi rukami a čo je top kvalita. To tu v podstate nepotrebujeme vedieť, vie to 99 percent ľudí. Ak chceš ľuďom naozaj poradiť ( čo od teba nečakám) tak píš, ak nie tak nevidím význam, aby si tu ťukal svoje písmenka do fóra. Hádam sa neponížiš a nebudeš mi tu písať... Veď medzi deťmi na tomto kinder fóre budeš svojími znalosťami vyčnievať... Kúúúrnik myslel som, že si prišiel v dobrom, ale ako vidím začínaš ma urážať a máš ma stále za kkta...ako aj predtým. Inak proti tebe ako osobne vôbec nič nemám, ale proti tvojím praktikám...
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Poslaťod IMO F. » Štv 11. Aug 2011 11:58:49

jusko píše:BINGO!!!

A este posledna sprava.

Pan jusko je clovek ktori bol u mna vareny a peceny. Kupoval si odo mna rybky do chovu. Pytal sa ako ma urobit filter akvarium ako rybky chovat. Vzdy ked ku mne dosiel s usmevom doniesol aj pozornosta ( kavicku a aj vela krat flasticku domacej ). Dokonca mi prezradil, ze si ma tak vazi, az sa mu hlas trasie ked sa so mnou zhovara.
Cas presiel a stali sa s nas velky priatelia.
V tom case vzniklo forum a volalo sa thecichlid. A tak ma pan Simek poziadal ze ci by som mohol prispievat na jeho forum. A ja ze ok. Lenze po case sa stala chyba. Pan jusko na vtedajsie forum napisal nejaku skaredost na pana Simeka. No a dopadlo to tak ze pan Simek si myslel ze som to bol ja co kazal panovi juskovy aby tam tu hlupost napisal. Okamzite udelil ban mne aj ked som nevedel zaco a preco a aj panovy juskovy.

No a dnes su uz velky kamarati. Preco asi :)
IMO F.

Poslaťod IMO F. » Štv 11. Aug 2011 12:00:01

admin píše:Ty nevieš dobre čítať? Priestor si dostal inak by si si tu ani neťukol. Odbanovaný v podstate si, inak by si nedokázal písať do fóra. Cenzúra tvojho mena a stránky určite zostane. Podpísať sa môžeš aj IMO, veď aj tak ťa pozná 99 percent ľudí a reklamu nepotrebuješ. Sám si to tvrdil. Keby som chcel dohľadám staršie e-maily ale nechce sa mi. Píšeš sem asi pre to, že chceš ľuďom poradiť, no ale ako ťa poznám už si tu dlho nenapísal čo chováš, čo máš, čo prešlo tvojimi rukami a čo je top kvalita. To tu v podstate nepotrebujeme vedieť, vie to 99 percent ľudí. Ak chceš ľuďom naozaj poradiť ( čo od teba nečakám) tak píš, ak nie tak nevidím význam, aby si tu ťukal svoje písmenka do fóra. Hádam sa neponížiš a nebudeš mi tu písať... Veď medzi deťmi na tomto kinder fóre budeš svojími znalosťami vyčnievať... Kúúúrnik myslel som, že si prišiel v dobrom, ale ako vidím začínaš ma urážať a máš ma stále za kkta...ako aj predtým. Inak proti tebe ako osobne vôbec nič nemám, ale proti tvojím praktikám...

Tak ich najdi ved to nie je problem. Ja ich nedokazem najst lebo som ich neodoslal.
A uz som to tu spominal ked tu budes vypisovat na moju firmu na moju osobu hluposti a klamstva tak sa budem branit !!!
IMO F.

Poslaťod Rostratus » Štv 11. Aug 2011 12:14:57

To niesú hlúposti. Tvrdá realita..... Počuj I.M.O. teraz na rovinu.... nemám chuť sa s tebou hádať, je to už dávno za mnou. To čo bolo na to kašlem. Písal som ti viackrát a netvár sa, že o ničom nevieš..., že ak chceš máš priestor na portáli... ešte na starom TheCichlid.com, teraz na Cichlidportal.sk keď to bolo v začiatkoch, neskôr v priebehu.... :moon si na mňa, tak prečo ja mám byť teraz ústretový? OK. Prehltnem to, ale aj tak viem, že si ako líška.... Názor na tvoje praktiky nezmením, to by si ma musel sakra presvedčiť o opaku. Ale dôkazy hovoria za všetko. Vyjadril si svoj názor a tým to haslo. Buď sa vráť k téme, alebo tu zbytočne nespamuj. Inak je tu dobrá téma, kde sa môžeš ( môžeme) vypísať do zblbnutia: viewtopic.php?f=25&t=147

Ešte raz a naposledy: proti tebe ako "osobe" vôbec nič nemám si taký ako každý iný, dokonca som ťa istú dobu bral za kámoša ( ty mňa asi sa kkta), ale tvoje "praktiky" ma neskutočne :moon
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod IMO F. » Štv 11. Aug 2011 12:21:00

admin píše:To niesú hlúposti. Tvrdá realita..... Počuj I.M.O. teraz na rovinu.... nemám chuť sa s tebou hádať, je to už dávno za mnou. To čo bolo na to kašlem. Písal som ti viackrát a netvár sa, že o ničom nevieš..., že ak chceš máš priestor na portáli... ešte na starom TheCichlid.com, teraz na Cichlidportal.sk keď to bolo v začiatkoch, neskôr v priebehu.... :moon si na mňa, tak prečo ja mám byť teraz ústretový? OK. Prehltnem to, ale aj tak viem, že si ako líška.... Názor na tvoje praktiky nezmením, to by si ma musel sakra presvedčiť o opaku. Ale dôkazy hovoria za všetko. Vyjadril si svoj názor a tým to haslo. Buď sa vráť k téme, alebo tu zbytočne nespamuj. Inak je tu dobrá téma, kde sa môžeš ( môžeme) vypísať do zblbnutia: viewtopic.php?f=25&t=147

Ešte raz a naposledy: proti tebe ako "osobe" vôbec nič nemám si taký ako každý iný, dokonca som ťa istú dobu bral za kámoša ( ty mňa asi sa kkta), ale tvoje "praktiky" ma neskutočne :moon

OK dohodneme sa takto. Ked si nebudes uz o mna pri kazdej prilezitosti otierat hubu tak ja uz nebudem reagovat na tvoje invektiva.
OK :hand
IMO F.

Poslaťod Rostratus » Štv 11. Aug 2011 12:27:04

:hand Ok. To by sme mali skočiť kdesi na kafféééé. Ani to nebolelo. :think
Obrázok užívateľa
Rostratus

Poslaťod kofola » Štv 11. Aug 2011 12:38:42

No ja neverim :rock ze sme sa tohto dockali. Peto aj tak si myslim, ze by si mal robota upravit aspon tak, aby si mohol IMO napisat pod svoje prispevky svoje meno, ako to ma vo zvyku. Ak mu chces blokovat jeho stranku, tak to kludne rob, ale clovek by mal mat pravo stat si za svojim nazorom hoc aj tym podpisom pod prispevkom. To by sa nikomu nemalo upierat.
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Poslaťod Rostratus » Štv 11. Aug 2011 12:44:10

IMO F. mu musí stačiť. Možno časom ak bude písať príspevky k daným témam. Ten kto chce si každého dohľadá. Ty tu tiež nemáš svoje pravé meno a vieme kto si :) Sorry ale teraz viac určite neustúpim... ale veď on to nepotrebuje, tak na čo. Myslím si, že som aj tak veľa ustúpil keď si spomeniem na minulosť, až mi je to smiešne, že som mu dal "toľko" priestoru za to všetko z jeho strany. Chcel sa vyjadriť, tak som mu dal šancu vyjadriť sa. Nič viac nič menej. O iné mu aj tak nešlo veď má vlastné fórum tak na čo bude podporovať moje :chuckle Alebo som z inej galaxie a celému nerozumiem.
Obrázok užívateľa
Rostratus

PredchádzajúciĎalší

Späť na Mimo témy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia