petokalo píše:To som rad ze je to pigmentova skvrna a dnes sa mi ta samicka aj vytrela.
Len potom ak to chceš do odchovu a na predaj tak je dosť možné že tu budú mať aj niake mladé.A neviem či je práve potom najlepšie ich šíriť ďalej do chovu.
Co tym chces povedat? .....ale nie vazne - myslis, ze je to prave tym krmivom? Ja predavam Tropical Spirulinu so 6% obsahom riasy spirulina platensis a Tropical Super Spirulina Forte s 36% obsahom spirulina pltensis. Neviem ktoru si mal ty. Zacal si krmit s OSI?
ahoj kofola ja som spokojny z tvojim krmivom a neviem ci to bolo prave tym ale ked som kupil o.s.i krmiva tak potom jej ten fliacik zmizol tak mozno ze ta zmena znacky krmiva jej v tom pomohla. Mal som od teba 36% spirulin u a rybky po nej pekne rastli. Mimochodom ochvilocku mi dojde astacolor tak ti potom napisem a objednam si ho u teba ak sa da. Tak sa maj.
Jasne kludne napis. Skus dat este viac info o zmenach ktore sa v tej dobe udiali v tvojom akvariu. Alebo si zmenil len krmivo? Krmil si len tou spirulinou, alebo si to s niecim striedal?